Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi akkor? Néha van olyan hogy arra gondolok milyen lehet más fiuval lenni? Mondjuk pl közös hoki.16f vagyok. Más is van igy?
Figyelt kérdés
Ez akkor mit jelent? Csak gondolati szinten érdekel eddig. Meg csak nálam fiatalabb fiuval.
Aki gondolja privátot is irhat
De amugy a lányokat SZERETEM
2016. szept. 20. 15:13
1/2 anonim válasza:
Ez kérlek szépen drága barátom úgy hívják, hogy homárság. Egyébként emellett simán okés, hogy szereted a lányokat, lehet biszex vagy.
Viszont hogy mivel tudnak egyes szülők ilyen gyereket összekotyvasztani, arra úgy kíváncsi lennék:D
2/2 A kérdező kommentje:
Csak gondolati szinten izgat. Amigy soha nem csinálnék ilyet. Má csak aztért sem mert hetero vagyok és ugye abba az iylen nem tartozik bele
2016. szept. 20. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!