Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehet róla ha valaki nem jó fej?
mitől függ?
lehet változtatni?
ha valakinek nincs humora
"várom a poént de még nem ért ide"
Két pösze moszat beszélget:
-Jó napot, maga isz moszat?
-Nem, nálunk nem megy olyan könnyen, én magam moszok.
:D
Amúgy hát, lehet , hogy ő nem veszi észre magán, vagy esetleg nem is zavarja, esetleg adott esetben egy kis egómanó az ember, hogyha nem jó fej, kiskorában érhette őt valami nagyon csúnya trauma, bántás, ami nagyon megrázta az illetőt, és attól is lehet nem jó arc. Csak rosszul reagálta le, hogy "Nem szerettek engem?!! Na, akkor én majd szeretem magamat!!" És azóta csak saját magát szereti, és magát tartja az Istennek, és másokat nem képes tisztelni magával egyenrangúnak, és vagy közönbös neki mindenki, pl nem érez empátiát, ha valakivel valami rossz történik, vagy pedig egyenesen elvárja, hogy mindenki őt csodálja, őt istenítse, hogy fényezze a kis egóját. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!