Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehet róla ha valaki nem jó fej?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehet róla ha valaki nem jó fej?

Figyelt kérdés

mitől függ?

lehet változtatni?

ha valakinek nincs humora

2016. szept. 19. 22:04
 1/4 A kérdező kommentje:
várom a poént de még nem ért ide
2016. szept. 19. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
nem igazán értem a kérdést :D ha valaki bunkó arról igen tehet :D ezt most igy nehogy személyesen vedd de mi szamit nem jófej nek a humor érzék meg altalaba olyan h nem igazan tanulhato van akinek van van akinek nincs ettől fuggetlenül nyilvan bele lehet jönni de ez akkor jó ha spontán amugy meg humorérzék nélkül is lehet jófej az ember
2016. szept. 19. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
egyébként az sokat segit a humorérzékben ha valaki olyan ember mellet van az ember aki állandóan hülyül akarva akaratlanul is ragad :D
2016. szept. 19. 23:08
 4/4 anonim ***** válasza:

"várom a poént de még nem ért ide"

Két pösze moszat beszélget:

-Jó napot, maga isz moszat?

-Nem, nálunk nem megy olyan könnyen, én magam moszok.

:D

Amúgy hát, lehet , hogy ő nem veszi észre magán, vagy esetleg nem is zavarja, esetleg adott esetben egy kis egómanó az ember, hogyha nem jó fej, kiskorában érhette őt valami nagyon csúnya trauma, bántás, ami nagyon megrázta az illetőt, és attól is lehet nem jó arc. Csak rosszul reagálta le, hogy "Nem szerettek engem?!! Na, akkor én majd szeretem magamat!!" És azóta csak saját magát szereti, és magát tartja az Istennek, és másokat nem képes tisztelni magával egyenrangúnak, és vagy közönbös neki mindenki, pl nem érez empátiát, ha valakivel valami rossz történik, vagy pedig egyenesen elvárja, hogy mindenki őt csodálja, őt istenítse, hogy fényezze a kis egóját. :S

2016. szept. 19. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!