Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha a barátnöm szol hogy eljön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnöm szol hogy eljön hétvégére, mindenki tudni fog rola, majd felszáll a vonatra, akkor tehet valamit az anyja ellenunk?

Figyelt kérdés
én 23 vagyok a barátnöm pedig 14 komoly kapcsolatban állunk, viszont sajnos messze is lakunk egymástol, jelenleg a barátnöm anyja a gyámja is egyben, és ö azt mondta neki hogy nem jöhet el hozzám
2016. márc. 2. 15:08
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
83%

Igen, tehet.

Feljelenthet és a lányt a rendőrökkel hozathatja vissza.

2016. márc. 2. 15:12
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Bocsanat, de nagyon ketlem, h 23/14 evesen a kapcsolat komoly... A bnod anyja rendorrel is hazavitetheti a lanyt. Te meg szanalmas vagy, h 14 evesekre buksz.
2016. márc. 2. 15:12
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
igen tehet. DE mit akarsz te felnőttként egy 14 éves gyerektől?
2016. márc. 2. 15:13
 4/21 acelsziv ***** válasza:
67%

14 éves lánnyal valóban bitang komoly kapcsolat lehet...

Nem találtál korban hozzád illő FELNŐTT nőt? Vagy pedofil vagy?

2016. márc. 2. 15:14
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

"én 23 vagyok a barátnöm pedig 14 komoly kapcsolatban állunk"

Gondolom mennyire lehet komoly két gyerek kapcsolata. Mert aki 23 éves létére 14 éves kislánnyal kavar, az hiába papíron 23, fejben max 14 szintén.

2016. márc. 2. 15:16
 6/21 A kérdező kommentje:
A a barátnömnek volt már idösebb fiuval is kapcsolata a családja mégse hurrogott.., és ha jol tudom a szerelemben nem a kor számit, máshol nagyobbak a korkulönbségek mégse fujjognak az emberek, illetve, és amugy köszönöm de ez még nem számit pedofiliának, sem megrontásnak ugyanis már 14 éves, ugy csináltok mintha a régi idökben vagy akár aa mai világban nem lennének ilyen kapcsolatok.
2016. márc. 2. 15:24
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

csak egy kérdés. ha ennyire fontos neked a lány, akkor mi lenne,hogyha ahelyett ,hogy buzdítod arra,hogy szálljon szembe a szüleivel, inkább próbálnád megoldani a helyzetet?

mondjuk nagy fiú vagy már. szállj fel te a vonatra,utazz te az ő városába. ott találkozzatok 1-2 órára. ha van mód a szüleivel is beszélgess, próbáld elérni,hogy megkedveljenek. aztán idővel ha már nincs gondjuk veled,akkor majd megy a lány is hozzád.. de ehhez idő kell.

te kezdtél ilyen fiatal lánnyal, akkor vállald az árnyoldalait..

mert nyilván egy korodbeli lánynál már nem lennének ilyen gondok, hiszen felnőtt,független nőket találnál.

de egy 14 éves még gyerek, az anyukája tényleg ráhívhatja a rendőröket,hogyha megszökik otthonról.

nem tudom hogy gondoltad,hogy az egész hétvégét töltse nálad.. mondom, ha ezt igényled,akkor keress korban hozzádillő lányt.. de ha ő kell, akkor fogadd el,hogy nem vagytok egy korosztály, őt még fogják a szülei.

2016. márc. 2. 15:34
 8/21 anonim ***** válasza:
72%
csak gratulálni tudok a kislánynak, hogy 14 évesen már nem az első pasija vagy, ráadásul voltak idősebbek is..a szülők büszkék lehetnek a nem normális kislányukra. De a te szüleid is rád. Mert nem egészséges ha egy felnőtt férfi gyerekre izgul.
2016. márc. 2. 15:36
 9/21 anonim ***** válasza:
68%
Hàt én marhára kiakadnék ha a párom (24) az unokatesómmal (14) jönne össze! Teljesen màs vilàg a kettő. Néha még azt is kétlem hogy én (19) illek e korban hozzà.
2016. márc. 2. 15:36
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem mer elmenni, mert lehet szétvernék a rokonok...
2016. márc. 2. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!