Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha a barátnöm szol hogy eljön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnöm szol hogy eljön hétvégére, mindenki tudni fog rola, majd felszáll a vonatra, akkor tehet valamit az anyja ellenunk?

Figyelt kérdés
én 23 vagyok a barátnöm pedig 14 komoly kapcsolatban állunk, viszont sajnos messze is lakunk egymástol, jelenleg a barátnöm anyja a gyámja is egyben, és ö azt mondta neki hogy nem jöhet el hozzám
2016. márc. 2. 15:08
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Csak hogy tisztázzuk ezzel a helyzettel biztos nem vagyok egyedul a világban, és azt sem hiszem hogy emiatt én egy beteg állat volnék, szeretjuk egymást és a lányt már 10 évesen sajnos meg eröszakolták csak bennem bizik, és érett normális férfi vagyok, amugy volt korombeli nökkel is kapcsolatom, és vagy a pénz kellett nekik, vagy félre keféltek,.. vagy mindkettö, de ö vele más a helyzet és már most éretebben látja a multja miatt is a dolgokat, persze ti sokan erre is azt mondanátok hogy csak azért mondom ezt mert minden lány ezt hiszi magárol és fizikai képtelenség...
2016. márc. 2. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!