Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnöm szol hogy eljön hétvégére, mindenki
tudni fog rola, majd felszáll a vonatra, akkor tehet
valamit az anyja ellenunk?
11/21 anonim válasza:
2016. márc. 2. 15:47
" és ha jol tudom a szerelemben nem a kor számit, máshol nagyobbak a korkulönbségek mégse fujjognak az emberek, illetv"
Na rohadt nem mindegy, hogy 14 és 23, vagy 24 és 33.
És mióta "komoly" a kapcsolatod a 14 éves gyerekkel?
Pár hónapja még csak 13 volt. És az már bűncselekmény, 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Vagy ez a következő provokatív kérdésed, amit beígértél ma? :)
2016. márc. 2. 15:52
na én ezért nem hagynám a nickneveket eltüntetni. Kiírja a kérdést, ránézel a nevére, na ez a szokott idióta passzoltam...
2016. márc. 2. 15:53
14/21 A kérdező kommentje:
Hát ennél a dolog joval összetetteb, és látszik hogy nem értitek sokan, és itt az a lényeg hogy a családjuk tudja hogy jo ember vagyok mert az anyja nem dolgozik ugyanis a lánya vagyis a barátnöm támogatásaibol és segéjéböl tartatja el magát és a két másik testvérét, és én most voltam náluk egy teljes hetet, a lakásukban ott él még az exe is a barátnömnek aki bunko és lekezelö ráadásul semmit nem fizet vagy segit a családnak és be sincs jelentve oda, és zaklatja a barátnömet is, illetv annyira fos körulményekk közöött laknak hogy én anyagilag is besegitettem nekik és bevásároltam, föztem nekik mialatt ott voltam, majd miután elmentem átvert az anyja és azt mondta nem engedi hogy elmenjen aa lánya hozzám, és folyton azzal henceg hogy ö a gyámja, valamint örökbefogadott egy fogyatékos gyereket is csak azért hogy ö utána is kapjon pénzt, egy penészes szar házban laknak borzalmas körulmények között és én segiteni akaarok a páromnak!... :/
2016. márc. 2. 16:06
"ugyanis a lánya vagyis a barátnöm támogatásaibol és segéjéböl tartatja el magát és a két másik testvérét,"
Egy 14 évesnek milyen bevételi forrása van?
2016. márc. 2. 16:08
Ha egy 23 éves pasi kavarna a lányom körül nem hogy engedném a vonatra felszállni, de mennék vele és olyat belevernék a srácba, hogy utána kétszer meggondolná, hogy egy általános iskolással kezdjen.
2016. márc. 2. 16:15
"a lakásukban ott él még az exe is a barátnömnek aki bunko és lekezelö ráadásul semmit nem fizet vagy segit a családnak és be sincs jelentve oda, és zaklatja a barátnömet is,"
na számomra itt lett egyértelmű,hogy kitaláció.
de persze ha c-típusúak vagytok, akkor megértem,hogyha igaz..
2016. márc. 2. 16:21
Persze hogy C, ez mar latszott a kerdesbol is.
2016. márc. 2. 16:28
a leírásból gondolom c kategóriások vagytok. Ott divat a 14 évesen már többedik pasi, mindegy ki, meg a segélyből élősködés.
2016. márc. 2. 16:29
Kapcsolódó kérdések: