Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tehet róla direkt csinálja ezt?

Tehet róla direkt csinálja ezt?

Figyelt kérdés
A dédim 95 éves. Mostanában pelenkázni kell mert nem hajlandó felállni és járni, pedig tudna, mert mikor itatom meg etetem olyan erővel tolje el magától a kezem h az valami hihetetlen. Folyamatosan napi 24 órában azt szajkózza h rosszul vagyok, hányok, segitsetek ha bemegyek h mit segittsek látom rajta h gondolkozik h mot mondjon és vagy nem mond semmit vagy hülyeségeket. Aztán mikor pelenkázza anyu folyton akkor pisil meg nagyvécézik a kezére, van hogy 3 pelenkába pelenged picit mikor pelenkázzák. Meg evés közben mindíg bármennyi kajával etetem folyton mondja hogy hányok, és addig öklendezik míg tényleg nem hány. Ha kidugja a nyelvét és ugy köhög akkor tud hányni és mondom neki h huzd vissza nyelved és olyankor rám néz és jobban kidugja. Szerintetek direkt csinálja ezeket? Direkt hány, vagy hánytatja magá? Vagy tudok csinálni valamit? Otthonba nem viszem, két hétig se bírná.
2016. szept. 11. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos van úgy, hogy öregek rájátszanak az ilyenre. Valószínűleg korábbi lelki sérülések, hiányok lehetnek ez esetben a forrás.

Két dolog között kell egészségesen manőverezni ilyenkor szerintem:

- Vigyázni, hogy ne kapjon rá arra, hogy mikor ő hisztizik (bocsánat) akkor mindenki ugrik, pont, mint a kisgyerekeknél sajnos.

- Hatalmas szeretettel fordulni feléje. Valószínűleg a szerettei törődésének, szeretetének hiányát érzi, nem föltétlen azért, mert nem kap, csak mert lehet, hogy nem úgy, ahogy fogadni is tudja. Tehát "elébe kell" menni a szeretetvágyának, törődésvágyának. Legegyszerűbb módja, ha beszélgetünk többet vele, amennyire lehet, megsimogatjuk, megkínáljuk. De vigyázni, hogy ne kapjon rá arra se, hogy ő nyög egyet, s mindenki ugrik!

2016. szept. 11. 16:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendbe köszi
2016. szept. 11. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!