Létezik olyan betegség, amitől az szinte csak az édességre vágyik és úgymond "direkt" eszik szennyet még akkor is, amikor már hányingere van tőle?
Nem tudom, betegség-e, de én is sokszor így vagyok ezzel. :)
Az ételt bármikor visszaveszem szinte nullára, de az édességről nem tudok lemondani. :(
Nem, ilyen nincs, ez bármennyire bántó, ez a valóság, de ez attól van hogy nem tudod behúzni a szádon a cipzárt, és nem tudsz átállni a normális kajára, mert a szervezeted annyira hozzá van szokva a szeméthez hogy csak azt kívánja, de ezzel csak az a baj hogy szépen kinyírod magad vele.
Aki meg ugyan így van ezzel, bemeséli magának hogy ez betegség, miközben csak ki kéne minden ilyen szennyet dobni a kukába, a boltban rá se nézni, és megtanulni egészségesen főzni és étkezni, de persze, könnyebb a csokit és a mekis hambit pofaszámra betolni mert az már kész van, nem kell érte dolgozni csak lemenni és megvenni.
És ezért most ku*vára le leszek pontozva de nem érdekel, mivel ez az igazság, vagy elfogadod, vagy nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!