Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg túlreagálom vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túlreagálom vagy ennél többet is elvárhattam volna?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, még tanulok ezért a szuleimmel élek. A barátommal 3eve vagyunk egyutt, ő rendőr.

A helyzet röviden:

Apám néha megver és olyan kis dolgok miatt mint pl bekapcsolom a tvt engedely nelkul.

Anyukámat is bántja elottem. A hugaimat is. Általában csak fenyeget, meg szid, lehord mindennek,de néha eljár a keze vagy megrángat. pedig jó tanuló vagyok, probalok alkalmazkodni hozzá de nagyon hirtelen változik a hangulata.

Ma is megvert. Meg 1-2 hete is. Szoltam a baratomnak ma is, es akkor is. Mindig annyit reagal ra h "kitartas." Vagy "marha jo"

Nem varok tobbet annal h legalabb kicsit tamogasson vagy segitsen kitalalni valamit. De nagyon csalodott vagyok h ennyire nem érdekli, pedig rendőr és elvileg szeret.

Nagyon kiakadtam ma ezen, jobban mint apamon. Mit tehetek a baratommal? Szakitsak vele? Egy ilyen emberrel nem akarok egyutt lenni akit ennyire nem erdekel h mi van velem. :(

2016. szept. 12. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szakitanék rögtön,nemérdekli mi van veletek.nem véd meg.egy köcsög.
2016. szept. 12. 19:54
 2/5 anonim válasza:
100%

Akkor is kéne csinálnia valamit, ha nem rendőr.

Amíg nincs látható sérülésed a verésbúl, adig hivatalosan nem sokat tud tenni, de azért elbeszélgethetett volna vele, hogy álljon meg a menet.

Krted már meg egyenesen, hogy segítsen? Mit mondott? Kérdezted már, hogy miért nem segít?

2016. szept. 12. 20:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert nem akar es mert nem "tud". Pedig csak azt vartam volna h kicsit jobban idegesitse a dolog es ne annyit mondjon ra hogy "nagyon jo" :( de ez nem eloszor fordult elő ugyhogy elgondolkoztam a szakitason. Köszönöm a válaszokat.:)
2016. szept. 12. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kapcsolataimnal ahol velem is igy nem "foglalkozott" az illeto, nem is lett jo vege...

Szerintem ennek sem lesz igy jovore, neharagudj hogy ezt mondom.

2016. szept. 12. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Miert kerult at mas kategoriaba a kerdes???
2016. szept. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!