Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túlreagálom vagy ennél többet is elvárhattam volna?
17 éves vagyok, még tanulok ezért a szuleimmel élek. A barátommal 3eve vagyunk egyutt, ő rendőr.
A helyzet röviden:
Apám néha megver és olyan kis dolgok miatt mint pl bekapcsolom a tvt engedely nelkul.
Anyukámat is bántja elottem. A hugaimat is. Általában csak fenyeget, meg szid, lehord mindennek,de néha eljár a keze vagy megrángat. pedig jó tanuló vagyok, probalok alkalmazkodni hozzá de nagyon hirtelen változik a hangulata.
Ma is megvert. Meg 1-2 hete is. Szoltam a baratomnak ma is, es akkor is. Mindig annyit reagal ra h "kitartas." Vagy "marha jo"
Nem varok tobbet annal h legalabb kicsit tamogasson vagy segitsen kitalalni valamit. De nagyon csalodott vagyok h ennyire nem érdekli, pedig rendőr és elvileg szeret.
Nagyon kiakadtam ma ezen, jobban mint apamon. Mit tehetek a baratommal? Szakitsak vele? Egy ilyen emberrel nem akarok egyutt lenni akit ennyire nem erdekel h mi van velem. :(
Akkor is kéne csinálnia valamit, ha nem rendőr.
Amíg nincs látható sérülésed a verésbúl, adig hivatalosan nem sokat tud tenni, de azért elbeszélgethetett volna vele, hogy álljon meg a menet.
Krted már meg egyenesen, hogy segítsen? Mit mondott? Kérdezted már, hogy miért nem segít?
Az ilyen kapcsolataimnal ahol velem is igy nem "foglalkozott" az illeto, nem is lett jo vege...
Szerintem ennek sem lesz igy jovore, neharagudj hogy ezt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!