Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagálom, vagy szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom, vagy szerintetek is gáz, amit a menyasszonyom mondott?

Figyelt kérdés

Nem volt így nevezve, de kb. az eljegyzési vacsoránkon történt, hogy ott ült az egész családom, meg a legjobb haverom is. Beszélgettünk, és egy sztori kapcsán (balesete volt a menyasszonyomnak, kb. én mentettem meg az életét, nem lényeg) az öcsém, csak úgy odaszólt a menyasszonyomnak, hogy mit kezdene magával, ha én nem lennék (tudjátok, ahogy ezt szokták.) Erre a menyasszonyom ilyet szólt, a haveromra nézve, "ó, hát hozzámennék feleségül" a haverom meg azt mondta, "helyes, ezt a választ akartam hallani"

Oké, nyilván poénnak szánták, mindenki röhögött, én is, mert muszáj volt, de amúgy baromi rosszul esett....még véletlenül sem akarok kombinálni, nem olyan lány, a haveromnak meg felesége (külön élnek, az igaz), és gyerekei vannak. De amúgy nagyon jó a viszonya a menyasszonyommal, aminek eddig kifejezetten örültem..

Tényleg én vagyok az idióta, hogy ezt így túlreagálom, vagy megnyugtattok, hogy másnak is rosszul esett volna?

2016. aug. 4. 03:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Én nő vagyok, de ha az eljegyzési bulinkon a vőlegényem közölné (akár viccből, akár nem), hogy ha nem lennék, elvenné a legjobb barátnőmet...hát nem tudom, nem tapsikolnék örömömben

Ráadásul a haverod válófélben (?) van, nehogy egyszer az legyen, hogy összekaptok a menyasszonyoddal, aztán majd egymásnál vigasztalódnak.

Nem akarok vészmadárkodni, lehet, hogy tényleg poén volt, de nekem sem esne jól, megértelek.

2016. aug. 4. 03:54
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az öcséd volt, aki hülye kérdést tett fel.
2016. aug. 4. 05:42
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Ez csak egy sza.r poén volt.

Nyugi, ha lehetne köztük bármi, nem célozgatnának rá előtted.

2016. aug. 4. 05:50
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Vacak poén és nagyon gáz beszólás. Hosszú házasság után mondom ezt, friss menyasszonyként nem létezik más jelölt még poénból sem ha nagy a szerelem. Azért 20-év után is csak ilyen van, hogy bár Jason Momoa is itt ülhetne a kerti partin... -de nem az hogy helyetted meg pláne mem a Béla haverod lenne helyetted...Tehát nem bántjuk meg a másikat nagyon, csipkelődni módjával kell.
2016. aug. 4. 06:02
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
Lehet az öcsèd tud valamit?Nem biztos,hogy viccnek szánta.
2016. aug. 4. 07:26
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Kicsit lehet túl reagálod, óvatosan figyeld Őket és rövid idő alatt tegyél pontot a végére, így vagy úgy, hosszú távon megöli a kapcsolatot.

Jó kedv volt, gondolom pia is, valamit mondani kellett, így mondott valami vicceset, ennyi. Mondhatta volna, hogy akkor hozzá megy a postáshoz, stb.,...

Kissé gyanús, hogy a haverodat mondta, miért nem az öcsédet, aki kérdezett, ezért less utána, és zárd le. Megnyugszol meglátod...

Sok boldogságot.

2016. aug. 4. 08:30
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem is igazán kérdezett az öcsém, csak úgy megjegyezte a sztori kapcsán. Meg egyikőjükkep sincs annyira közeli viszonyban, szerintem, hogy tudna róla, ha lenne valami.

Velem viszont igen, szóval már elmondta volna-remélem..

2016. aug. 4. 09:32
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem meg nem kell gyanakodnod, hogy kavarnak, jobban ismered a menyasszonyodat, mint mi. Ha úgy gondolod, hogy "nem olyan lány", akkor valószínűleg tényleg nem olyan lány. Egyébként azt megértem, hogy kicsit bánt a dolog, nekem is rosszul esne, ha a majdani vőlegényem benyögne egy ilyet, de megbeszélném vele a dolgot négyszemközt. Biztos a te párod is megértené, ha mondanád neki.
2016. aug. 4. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
15%
Ha már ilyen hülye helyzetbe hozzák, hogy várják, hogy reagáljon olyasmire, hogy mi lenne, ha te nem lennél, akkor mégis mit mondjon? A lehető legjobban oldotta meg, egy viccel. Mert nem is tudott volna rá válaszolni...
2016. aug. 4. 11:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha a leírás úgy végződött volna, hogy "a haverom pasija jobban néz ki, mint Brad Pitt" akkor poénnak tartottam volna. Így szerintem is gáz a történet, én nem mondok ilyet azelőtt akit szeretek.
2016. aug. 7. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!