Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, vagy szerintetek is gáz, amit a menyasszonyom mondott?
Nem volt így nevezve, de kb. az eljegyzési vacsoránkon történt, hogy ott ült az egész családom, meg a legjobb haverom is. Beszélgettünk, és egy sztori kapcsán (balesete volt a menyasszonyomnak, kb. én mentettem meg az életét, nem lényeg) az öcsém, csak úgy odaszólt a menyasszonyomnak, hogy mit kezdene magával, ha én nem lennék (tudjátok, ahogy ezt szokták.) Erre a menyasszonyom ilyet szólt, a haveromra nézve, "ó, hát hozzámennék feleségül" a haverom meg azt mondta, "helyes, ezt a választ akartam hallani"
Oké, nyilván poénnak szánták, mindenki röhögött, én is, mert muszáj volt, de amúgy baromi rosszul esett....még véletlenül sem akarok kombinálni, nem olyan lány, a haveromnak meg felesége (külön élnek, az igaz), és gyerekei vannak. De amúgy nagyon jó a viszonya a menyasszonyommal, aminek eddig kifejezetten örültem..
Tényleg én vagyok az idióta, hogy ezt így túlreagálom, vagy megnyugtattok, hogy másnak is rosszul esett volna?
Én nő vagyok, de ha az eljegyzési bulinkon a vőlegényem közölné (akár viccből, akár nem), hogy ha nem lennék, elvenné a legjobb barátnőmet...hát nem tudom, nem tapsikolnék örömömben
Ráadásul a haverod válófélben (?) van, nehogy egyszer az legyen, hogy összekaptok a menyasszonyoddal, aztán majd egymásnál vigasztalódnak.
Nem akarok vészmadárkodni, lehet, hogy tényleg poén volt, de nekem sem esne jól, megértelek.
Ez csak egy sza.r poén volt.
Nyugi, ha lehetne köztük bármi, nem célozgatnának rá előtted.
Kicsit lehet túl reagálod, óvatosan figyeld Őket és rövid idő alatt tegyél pontot a végére, így vagy úgy, hosszú távon megöli a kapcsolatot.
Jó kedv volt, gondolom pia is, valamit mondani kellett, így mondott valami vicceset, ennyi. Mondhatta volna, hogy akkor hozzá megy a postáshoz, stb.,...
Kissé gyanús, hogy a haverodat mondta, miért nem az öcsédet, aki kérdezett, ezért less utána, és zárd le. Megnyugszol meglátod...
Sok boldogságot.
Nem is igazán kérdezett az öcsém, csak úgy megjegyezte a sztori kapcsán. Meg egyikőjükkep sincs annyira közeli viszonyban, szerintem, hogy tudna róla, ha lenne valami.
Velem viszont igen, szóval már elmondta volna-remélem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!