Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szegyenlős a menyasszonyom?
Figyelt kérdés
Lassan 4 eve vagyunk együtt, màr együtt élünk, idén lagzi. Sűrven szoktunk együtt fürödni, hol ő mondja, hol èn. A gond az, hogy szegyenli hogy kicsi a melle, és mindig bikinifelsőbe fürdik vagyis nem minfig de 10ből 8szor. Én szeretem a melleit, mindig dicsérem puszilgatom. Szex közben azért leveszi/leveszem a melltartojat, nem ellenkezik, de tudom hogy feszeng. Tényleg mindig dicsérem, semmi bajom a melleivel, őt is nagyon szeretem, ő az életem. Szerintetek hogy segíthetnék ezen, hogy ne szegyellje annyira a melleit? Szokott előttem meztelenkedni,ahogy írtam nem is mindig abban fürdik de egyértelmü hogy szégyenli.2016. máj. 8. 00:11
1/13 anonim válasza:
Értesd meg vele, hogy felfogja a mogyorónyi agyával, hogy semmivel nem lett kevesebb azért, mert kicsi a melle!
3/13 anonim válasza:
En teljesen meg tudom erteni a menyasszonyod viselkedeset. Nekem is kicsi mellem van es en is feszengek emiatt allandoan.
Tovabbra is mondogasd neki, hogy szep mellei vannak stb stb ahogy eddig.:)
Mast nem nagyon tehetsz. :)
4/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen !
2016. máj. 8. 08:58
5/13 anonim válasza:
Tessék még többet foglalkozni, játszani a melleivel. Izgasd, gyúrjad, nyaljad-faljad. :D Mást, úgy sem tudsz csinálni sajnos, ha egyszer annyira szégyenli. Erős benne az Én képzavar.
6/13 anonim válasza:
ha a sok dicséret stb ellenére is bikiniben fürdik akkor nem tudsz mit tenni.
max annyi,hogy fürdés közben leveszd rólla.
7/13 anonim válasza:
Volt barátnőmmel évekig együtt voltunk. Imádtam a cickóit, minden nap simogattam de vele az évek alatt sem tudtam megkedveltetni. Mindig a nők mellét nézegette és irigykedett. A legdurvább beszólása egyik este az volt, cickósimogatás közben, hogy nem unom még? (mármint a simogatást). Teljesen letört a dolog. Azt hiszem én mindent megpróbáltam mégis kudarcot vallottam.
8/13 anonim válasza:
Az előzőhöz még pár mondat.Egy plasztikai műtét biztos segített volna a dolgon. Azt viszont nekem kellett volna feldolgozni.
9/13 A kérdező kommentje:
Sajnalom :S hat remelem csak valtozik...az en menyasszonyom is irigykedik es figyeli masét...nem tudom hogy lehetne ezen valtoztatni.
2016. máj. 8. 21:30
10/13 anonim válasza:
Sok kitartást hozzá.
Addig is dícsérgesd továbbra is, néha pedig vadabbul is szeretgessed neki. Próbáld meg úgy izgatni hogy álljon a bimbója, mint az IFA szelep. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!