Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős a barátnőm? 24F-22L
Figyelt kérdés
Tegnap kirándultam a barátnőmmel, biciklitúrán voltunk. Egy pihenőnél megálltunk, hogy könnyítsünk magunkon. Mobil wc volt. Előbb a barátnőm, majd én mentem - volna. Hosszú percekig bent volt, majd amikor kijött ragaszkodott hozzá, hogy ne abba menjek, amelyikben ő volt. Nem igazán értem miért, nem tudtam hova tenni a dolgot. Talán nem akarta, hogy lássam mit hagyott odabent? Nem volt külön női és ferfi, de a kedvéért nem abba mentem... Tudom nevetséges, de ilyen helyzetet még nem tapasztaltam.2015. jún. 22. 22:50
1/6 anonim válasza:
Lehet kakilt és büdi maradt bent :/
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy akkora kábelt fektetett, hogy a következő Anakonda-részt azzal forgatták volna :D
De a viccet félretéve a nők különösen hatalmas kulákat tudnak gyártani, ennek fiziológiai oka hogy ritkábban járnak a fajanszra szarási céllal mint a férfiak.
3/6 anonim válasza:
Az is könnyen lehetséges, hogy valaki előzőleg valami undormányt hagyott el, de a barátnődnek nem volt már annyi ideje, hogy wc-t válthasson.
4/6 anonim válasza:
"De a viccet félretéve a nők különösen hatalmas kulákat tudnak gyártani, ennek fiziológiai oka hogy ritkábban járnak a fajanszra szarási céllal mint a férfiak."
Erről van valami cikk? Hányszor szarnak egy nap a pasik?
5/6 anonim válasza:
lefektette a kábelt és hát a szag meg minden..
6/6 anonim válasza:
Csatlakoznék az elöttem szólókhoz.
Szerintem is kakilt odabent, és talán nem akarta, hogy lásd. Megértem. 25L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!