Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok vagy nem? A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok vagy nem? A többi lent.

Figyelt kérdés
Csak azokat nézem meg akkik helyesek vagy izmosak kockahasuak. De én nem vagyok az. És lehetséges az hogy nem vagyok meleg és csak azert nézem meg őket mert énis olyan akkarok lenni, mert olyan is akkarok lenni mint ők. Am 16 éves vagyok. Szerintetek meleg vagyok? Ha igen én nem akkarok az lenni. Néha nézem a lanyokat is volt olyan hogy tecet is egy lány.Vagy ez valami kamaszkori hormon zavar..

2016. szept. 12. 10:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vonzódsz hozzájuk? Vagy csak megnézed? Én hetero lány vagyok mégis megnézem a lányokat is. Összehasonlítom magammal pl tesi öltözéskor, hogy az egyiknek hosszabb a combja vagy a másiknak nagyobb a hasa...

Ez szerintem minden embernél normális hogy a másikhoz hasonlítsa magát. De ha azert nézed a fiúkat mert vonzódsz hozzá. Érzéd a bizsergést akkor lehet hogy bi vagy.

2016. szept. 12. 16:50
 12/12 anonim válasza:
Szerintem az vagy, én is pont így voltam/vagyok, és meleg vagyok. Az, hogy nem akarsz meleg lenni, természetes reakció, de majd túl leszel rajta, ne stresszeld magad túl. Nem is kell még senkinek elmondani, ráér, ha biztosabb leszel magadban.
2016. szept. 13. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!