Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok vagy nem? A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok vagy nem? A többi lent.

Figyelt kérdés
Csak azokat nézem meg akkik helyesek vagy izmosak kockahasuak. De én nem vagyok az. És lehetséges az hogy nem vagyok meleg és csak azert nézem meg őket mert énis olyan akkarok lenni, mert olyan is akkarok lenni mint ők. Am 16 éves vagyok. Szerintetek meleg vagyok? Ha igen én nem akkarok az lenni. Néha nézem a lanyokat is volt olyan hogy tecet is egy lány.Vagy ez valami kamaszkori hormon zavar..

2016. szept. 12. 10:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Attól nem leszel meleg, ha megnézed azt, aki jól néz ki.

Én is megnézem, hogy más nők, hogyan vannak felöltözve, észreveszem a jó frizurákat, ruhákat, cipőket másokon. És egyértelműen a férfiakat szeretem :)

2016. szept. 12. 10:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Fiúról vagy lányról fantáziálsz maszturbáció közben?:-)

Amúgy semmi gond nincs azzal se, ha meleg vagy biszex vagy, szép embereket meg mindig élmény nézni, akár nők, akár férfiak. Én is ráfeledkezem a szép csajokra is, nőként, holott hetero vagyok.

2016. szept. 12. 10:18
 3/12 A kérdező kommentje:

Mikor higy valamikor csak kiverem xd

Am is ha meleg vagyok én nem akkarok az lenni :( még senki se tudja ezt rolam meg nem is merem elmondani senkinek. Nem olyan a csaladi körülmeny hogy jotenne neki ez a hir meg lehet hogy ki is tagadnanak.. :(((((

2016. szept. 12. 10:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Első válaszolo. Azt hogy érted h atol nem leszel meleg ha meg nezed azokat akkik jolneznek ki?
2016. szept. 12. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4: Nem azért nézek meg egy szép nőt, mert szexuálisan vonz. Egyszerűen minden ember észreveszi a szépet, akár nő, akár férfi.
2016. szept. 12. 10:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerinted meleg vagyok?
2016. szept. 12. 10:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Mi ezt honnan a fenéből tudjuk? El tudod képzelni magad, hogy egy izmos, kockahasú srác a fenekedbe tolja a szerszámát? Felizgat a kép? Akkor elképzelhető, hogy vonzódsz a saját nemedhez (is.)

Egyébként 16 évesen, amikor tombolnak a hormonok, és az ember kíváncsi, sok minden előfordulhat, akár az is, hogy valaki kipróbálja a meleg szexet. Aztán vagy meg is marad ennél, vagy mindkét nemmel jól érzi magát, vagy a továbbiakban csak hetero kapcsolatai lesznek. A szxuális érdeklődés nem kis, jól körülhatárolt pontokban határozható meg, sokkal inkább egyfajta skála, és az egyének azon belül helyezkednek el. Van, aki valamelyik szélén, van, aki majdnem középen (gyakorlatilag ők a biszexek), rengeteg variáció létezik.

2016. szept. 12. 11:00
 8/12 A kérdező kommentje:
A kep felizgat. de az h a farkat a seggembe dugja az nem
2016. szept. 12. 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha a jó pasikról készült képek erotikusan felizgatnak, akkor minimum biszex vagy.
2016. szept. 12. 15:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: Ha esetleg meleg vagy, azzal sincs semmi probléma. De mi ezt innen nem tudhatjuk. Neked kell érezni hogy pasik vagy nők jönnek-e be jobban- Vagy esetleg mindkettő.
2016. szept. 12. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!