Milyen programokat terveztek a nyárra?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 18:07
1/9 anonim válasza:
Júniusban semmi, csak dolgozom, júliusban szintén, de az kötelező nyári gyakorlat lesz, ami kell a sulihoz (de legalább a Balaton parton), augusztusban meg el szeretnék utazni Törökországba, hogy meglátogassam az első couchsurfing surfer-emet, aztán ha visszajöttem, apummal megyünk Görögbe egy hetet. Ez meg ugyan már nem nyár, de szeptember másodikán RHCP koncert.
2/9 anonim válasza:
En végülis lovagolni fogok végre elsőnek !
Amugy meg csak ilyen programokat mint strand úszás meg ilyeneket tervezünk
Anyukamat egy éve nem lattam Szoval most vele tervezek !
13L
4/9 anonim válasza:
Rágom a körmöm, hogy felvettek-e az egyetemre, illetve valamelyik vállalathoz duális képzésre.
5/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag már nyár van. Megyek ballagásra, dolgozom, készítek néhány figurás dísztortát (nyáron mindig sok az esemény), barátnőm pocaklakójának készítek valami ajándékot, egy hónapig gyerekmentesítem a lakást, mozi, lekvárfőzés, strandolás, "szigetfesztivál" (idegnyugtatót be kell addig szerezni)városnézés, állatkert, több hirtelen nem jut eszembe.
6/9 anonim válasza:
#include <iostream>
#include <memory>
#include <set>
#include <vector>
using namespace std;
class SpreadDecision
{
bool AddSpreadLegParams(std::unique_ptr<SpreadDecision>&& leg)
{
spread_leg_params_->push_back(std::move(leg));
return true;
}
private:
std::shared_ptr<std::vector<std::unique_ptr<SpreadDecision>>> spread_leg_params_;
};
int main() {
// your code goes here
std::unique_ptr<SpreadDecision> params();
return 0;
}
Magad is láthatod.
7/9 anonim válasza:
Munka, fesztivál, munka, munka, munka, fesztivál, munka munka.
9/9 anonim válasza:
Óh a nyár.. milyen jó is volt.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!