Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott nekem, most meg már le se sz@r. Miért csinálja ezt?
Szerelmet vallott nekem egy fiú,aki ugyan abba a gimibe jár amibe én,csak ő egy évvel idősebb nálam. Nagyon aranyos volt eleinte,minden nap írt nekem,meg többször elhívott sétálni,de mostanában meg már le se sz@r. Mikor felhívom,akkor vagy csak simán fel sem veszi,vagy felveszi,hangosan beleröhög és lerakja. Ma reggel egyszerre értünk a suli bejáratához,köszönök neki,végignéz gőgösen,majd köszönés nélkül becsörtetett előttem az ajtón. Nagyon megalázott mások előtt,sírni tudtam volna.
Miért csinálja ezt velem?
Egyáltalán semmi félreérthetőt nem csináltam. Ugyan olyan kedves voltam vele,sőt szerintem még kedvesebb is,és rajta kívül egy fiúval sem beszélek.
Mikor megkérdeztem,hogy mi a baja most velem,vagy nem válaszolt,vagy írt vagy "ötmillió" pontot.
Akkor szimplán egy érzéketlen tuskó.
Lehet hogy jobb ez igy neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!