Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú barátommal mindig is sokat beszélgettünk míg szerelmet nem vallott. ( tudta, hogy nincs esélye, de ennek ellenéreszeerelmet vallott) Utana is beszélgettünk, de én n kínosnak éreztem a találkozást. Most meg nem is ir (? )
Szerelem vallas utan is beszélgettünk de akkor jottek az osszeveszesek( 1 evig legjobb fiú baratom volt,es soha nem vesztünk ossze!) egyre es egyre tobbet veszekedtünk.. De mindig kibekultunk. De mostanaban " szia mizu,hogy vagy" kivul nem beszelunk vagy egyaltalan nem ir.. Vagy irok. Majus elejen beszeletunk akkor is csak 10percet.. Nekem nagyon hianyzik a barátságunk!
Vajon ezt azert csinálja,mert felejteni akar vagy csak nem akar mar a baratom lenni?
1#
Ő 16 éves lesz én meg 15,tudja,higy nem akarom elveszíteni.
2#
Igazad lehet..
Főleg,hogy tudja,hogy én volt barátom a vagyok szerelmes..
De lehet,hogy csak nem tudunk már miről beszelni,vagy csak felejteni ki tudja.
És ha már megbizonyosodott róla,hogy nem szerelmes belém,lesz egy baratnoje..
Akkor lehet esély arra,hogy újból jo baratok leszünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!