Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire fontos a fiúk öltözködése?

Figyelt kérdés

Hogy pl. a mai divatnak megfelelően öltözködjenek.

Vannak olyanok is akiknek nem tetszenek gondolom, és inkább a megszokott ruha darabok jobban bejönnek.

2016. aug. 24. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a megszokott jobban bejön, a túlságosan mai divat szerinti ruhák mint a szakatt baromi kivágott pólók, rettenetesen szűk farmerek meg ilyen mély ülepűek, nagyon nem tetszenek a pasikon
2016. aug. 24. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne legyen divatmajom. Hordj egyszerű neked tetsző ruhákat
2016. aug. 24. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:

A mai divat kifejezetten taszít. :) Amúgy úgy öltözöl,ahogy szeretnél,nálam öltözködésben csak nagyon kevés dolog van,amit nem lennék képes tolerálni(és azok is mind a manapság menőnek tartott cuccok közül vannak)

16/L

2016. aug. 24. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem is taszít a mai divat.Mostani fiúk többet foglalkoznak a külsejükkel mimt a lányok😩tisztelet a kivételnek.
2016. aug. 24. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem fontos!

Úgy öltözködik ahogy neki tetszik és jól érzi benne magát.

Lehet, hogy nekem nem tetszik, de nem fogom azt mondani, hogy ne vegye fel, max csak megmondom, hogy nem tetszik és kész.

Nem szólok bele. Azt vesz fel amit akar.

2016. aug. 24. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem kiráz a hideg ha szűk a nadrágja egy fiúnak...komolyan szerintem ez nem normális...én nem hordok olyat, mint néhány ismerősöm...meg azok a hosszú, már majdnem térdig érő kardigánok...vagy lepedő...kinek hogy...ezek egy lányon is elmennek..pff...engem az ilyenek taszítanak.. De ez az én véleményem, és bocsánat ha sértően hangzik.

16L

2016. aug. 24. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűen undorodom attól az öltözködéstől amit a fiúkon látok (tisztelet a kivételnek). Szerintem olyan ruhába legyél mint eddig hidd el a normális lányoknak ez jön be :)

14/L

2016. aug. 24. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Kiraz a hideg attol,ha valakinek nincs sajat stilusa. Sajnos kisse high-fashion megszallott vagyok,allandoan bujom a divatanyagokat,ezert van egy kialakult izlesem. Sok extravagans,kulonleges dolgot is bevallalok,igyekszem mindig jol oltozni. Ezert nem tudnam magam elkepzelni egy bena stilusu fiu mellett. (Es igen,ebbe a kategoriaba ez a pava divat is beletartozik.)
2016. aug. 25. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!