Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos a fiúk öltözködése?
Hogy pl. a mai divatnak megfelelően öltözködjenek.
Vannak olyanok is akiknek nem tetszenek gondolom, és inkább a megszokott ruha darabok jobban bejönnek.
A mai divat kifejezetten taszít. :) Amúgy úgy öltözöl,ahogy szeretnél,nálam öltözködésben csak nagyon kevés dolog van,amit nem lennék képes tolerálni(és azok is mind a manapság menőnek tartott cuccok közül vannak)
16/L
Nem fontos!
Úgy öltözködik ahogy neki tetszik és jól érzi benne magát.
Lehet, hogy nekem nem tetszik, de nem fogom azt mondani, hogy ne vegye fel, max csak megmondom, hogy nem tetszik és kész.
Nem szólok bele. Azt vesz fel amit akar.
Engem kiráz a hideg ha szűk a nadrágja egy fiúnak...komolyan szerintem ez nem normális...én nem hordok olyat, mint néhány ismerősöm...meg azok a hosszú, már majdnem térdig érő kardigánok...vagy lepedő...kinek hogy...ezek egy lányon is elmennek..pff...engem az ilyenek taszítanak.. De ez az én véleményem, és bocsánat ha sértően hangzik.
16L
Egyszerűen undorodom attól az öltözködéstől amit a fiúkon látok (tisztelet a kivételnek). Szerintem olyan ruhába legyél mint eddig hidd el a normális lányoknak ez jön be :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!