Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire fontos egy fiú/férfi testalkata, öltözködése?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 00:03
1/14 anonim válasza:
Annyira csupán h ápolt legyen..
2/14 anonim válasza:
Maximálisan. Ez az én tapasztalatom férfi létemre.
3/14 anonim válasza:
Szerintem jó ha van stílusa és igényes a külsejére.
4/14 anonim válasza:
Mondjuk én fiú vagyok,de nagyon sokat számít nekik.
Az "ápolt" kitétel baromi kevés
Sokkal jobb első benyomást tesz egy karbantartott test és stílusos öltözék.
5/14 anonim válasza:
Azt ugye nem várja el senki, hogy beérjük a szakadtakkal? Vagy nem tudom hogy ez most mire akar rávilágitani.. nektek se mindegy hogy egy lány hogy öltözik, nemde??
7/14 anonim válasza:
Mi nem a ruhára nedvesedünk meg a BMW immobilizerre, hanem a cicire és popóra csorog a nyálunk.
8/14 anonim válasza:
Fontos. Nem az fontos, hogy full kigyúrt legyen és a legújabb divatot kövesse, de ne legyen egy szétfolyt jabba, akivel egy sétát se lehet tenni, mert száz méter után kapkodja a levegőt. Öltözködésben annyi a lényeg, hogy normális ruhákat hordjon. Ez annyira nem bonyolult, felvesz egy farmert egy inggel, tökéletes. De mondjuk nem árt, ha pl. az ing esetleg ki is van vasalva. És nem szakadt, nem koszos.
Ezen túl nem fontos a dolog. Persze szexi, ha izmos a férfi és mondjuk egy romantikus pillanatban egyszer csak felkap, de nem feltétlen kritérium.
9/14 anonim válasza:
Mintha én a ruhára nedvesednék.. omg..
10/14 anonim válasza:
Az ápolt náluk az esetek nagyrészében a full kigyúrtat jelenti xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!