Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mennyire fontos számotokra a pasi öltözködése?
levezet röviden! régen a nőknek az erő számított a férfiban, mert egy erős férfi el tudta ejteni a vadat, volt mit enni a barlangba. a nő tudta, hogy biztonságban lehet a férfi mellett és a gyerekei is.
manapság az erő-t felváltotta a pénz!
ha márkás ruhákban vagy, nagyon igényesen jelensz meg, többségében az a jólét jele. akkor a nő látja, hogy van pénz, biztonságban fogja érezni magát, mert manapság szinte mindent meg lehet pénzért venni. ez egy ösztönös dolog, kár rajta töprengni.
Előző vagyok.
Manapság olyan a pénz, mint anno az "erő". Meg kell küzdened, hogy legyen.
Ti komolyan elhiszitek hogy a pénz számít? Jó elismerem, van akinek az számít az a 30+ és 14 éves korig . De a pénznek szerintem sehol se döntő szerepe van, jó ne legyen valaki szakadt de na eleve nem is egy társaságban mozogtok, ha mondjuk te pénzes vagy ő meg egyáltalán nem az. Szoval már ez kizárja a dolgokat. A fellépés a lényeg, magyarán ha te az átlagos ruháidban magabiztosan odaállsz és odateszed magad akkor biztos sikerülni fog, lehet nem elsőre, de azért 10/1 tuti. Tudom nehéz ez a magabiztosan odaállsz dolog, nekem se megy de csiszolom!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!