Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Visszataszító, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Visszataszító, ha egy lány sokat eszik?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ez a kalóriaszámlálgató típus,és most elgondolkodtam rajta,hogy lehet egy kicsit túlzásba is esem. Tegnap boldogan ettem meg egy nagy adag kaját. Mellettünk középkorú férfiak ültek,ugyanazt az adagot ették,mint én,és egy kicsit elszégyelltem magam. Pizzát is nehézség nélkül eszem meg egyedül.Alapból számomra "férfias ételek" sem léteznek,szívfájdalom nélkül eszem a nokedlit pörkölttel.Lányoktól már kaptam néhány megvető pillantást,amikor megemlítettem,hogy nokedlit ebédeltem,meg arra is kikerekedett szemmel szoktak nézni,amikor mondom,hogy én eszem a pizzát egyedül.

Jókat enni tényleg csak a fiúknak lenne szabad?

16/L

2016. aug. 21. 13:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ritkán eszem ilyeneket,néha elmegyünk barátnőkkel enni,vagy ha rá vagyok szorulva valami ehető kajára.(Koleszosok tudják miről beszélek.)

Amúgy mindig is kissé kövér voltam(plusz 8-10kg),súlyom 3 éve se le,de (hálisten) fel se.Volt nagyon keveset evős időszakom,volt egészséges diétás időszakom,sajnos koplaltam is,volt nagyon sokat evős időszakom,egyiknek sem lett "eredménye".

2016. aug. 21. 13:29
 12/21 Egyenes út ***** válasza:
90%
Hány kg vagy?;)
2016. aug. 21. 13:47
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Miért ne ehetnének ilyen kajákat a lányok?:D És az,hogy annyit eszel, amennyivel jól laksz, nincs baj.

Megéheztem miattad :D Egy pizzát én is be tudok tolni egyedül, akár még versenyezni is tudnánk :DD

Oké,hogy nem vagy kalóriaszámolgatós, de a pizzával vigyázz, mert egy egész pizzában sok kalória van és az előbb-utóbb plusz kilókban jelentkezhet :)

Szóval ez nálam csak akkor visszataszító,ha valaki elhízik.

És az a +8-10 kg milyen magassághoz társul? Nem mindegy, hogy 155 cm-en vagy 175 cm-en oszlik el.

2016. aug. 21. 14:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Le vagy maradva :D Lány létemre megeszek 2 pizzat vacsira, előtte meg ugye a sok édesség. Suliban spagettit ettem múltkor az egyik osztálytársammal, és ehhez vagyok 45 kg :D
2016. aug. 21. 14:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ennyit eszem 17/L 177cm 55kg
2016. aug. 21. 14:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
:D
2016. aug. 21. 14:24
 17/21 anonim válasza:
100%
Akinek visszataszító a jó étvágy, az maradjon egyedül! :)
2016. aug. 21. 14:29
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek,és örülök,hogy pozitív visszajelzéseket kaptam! :) Mentek a zöld pacsik!

170 cm vagyok

2016. aug. 21. 15:39
 19/21 anonim ***** válasza:

Én is szeretek enni, csak nem tudok sokat, pedig benyomnék én is egy egész pizzát :( én a mekit szeretem, ott alap a menü+fagyi :D a spagettit imádom még, abból szoktam többet enni. csak az a baj, hogy fájni szokott a pocim, ha túl sok a kaja :/ amúgy én nem vagyok dagi, ilyen cuki pocim van max :D 14/L/47 kg/158 cm

Ui: jó neked, hogy sokat ehetsz :D

2016. aug. 21. 22:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyen rajtad felesleg minthogy evészavarod legyen! Naiv voltam tinikoromban és elkövettem azt a hibát, hogy foglalkoztam a körülöttem levők véleményével!
2016. aug. 22. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!