Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Visszataszító, ha egy lány sokat eszik?
Nem vagyok ez a kalóriaszámlálgató típus,és most elgondolkodtam rajta,hogy lehet egy kicsit túlzásba is esem. Tegnap boldogan ettem meg egy nagy adag kaját. Mellettünk középkorú férfiak ültek,ugyanazt az adagot ették,mint én,és egy kicsit elszégyelltem magam. Pizzát is nehézség nélkül eszem meg egyedül.Alapból számomra "férfias ételek" sem léteznek,szívfájdalom nélkül eszem a nokedlit pörkölttel.Lányoktól már kaptam néhány megvető pillantást,amikor megemlítettem,hogy nokedlit ebédeltem,meg arra is kikerekedett szemmel szoktak nézni,amikor mondom,hogy én eszem a pizzát egyedül.
Jókat enni tényleg csak a fiúknak lenne szabad?
16/L
Addig míg nem hízol 65 kg fölé,addig egyél nyugodtan amennyit akarsz.Most úgyis olyan korszakban vagy,amelyben ha sokat eszik az ember,akkor sem hízik.Én is olyan fajta vagyok.;)
18/F
én is sokat eszek, minden szar.t é 63 kiló főlé sosem mentem, nem vagyok kövér átlagos az alakom 16L
Tehát egyél nyugodtan szard le, go girlll
#4-es hülyeségeket beszél, ez genetika függő.
Ha te endomorf testalkat vagy, lehet elhízol egy hamburgertől. Ha mezomorf testalkattal rendelkezel nehezen zsírosodsz, könnyen izmosodsz.
Ektomorf testalkattal nehezen zsírosodsz, nehezen izmosodsz...Ez nem kortól függ.
Nem beszélek hülyeségeket;))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!