Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy 25 éves fiuval akinek gyereke van? 17/L
Nagyon tetszik...
Hallottam h sokat veszekednek az asszonyaval szerintem úgysem fognak egyutt maradni, csak a fiú a gyerek miatt van vele aki anugy most kb 9 honapos
Meg ha ossze is jönnenk mindig attól felnek hogy vissza megy a másikhoz meg ugye mikor látni fogja a gyereket ott lesz a lány is.
És örökké össze koti oket ez a gyerek.
Ti mit tennetek a helyemben?
Az egy dolog hogy sokan vagytok csak az a baj hogy nincs bennetek meg az ami csak abbsn az egyben van :D
De nem vagyok bele szerelmes annyira azert nem vagyok naiv
Mi az isten az, ami az "abban az egyben van"?
Most komolyan, a lányok ma sírnak, hogy mekkora tuskók vagyunk mind, mikor csak 3 páwával járt eddig, persze le is feküdt vele 3 randi után, és itt pitsog a GYK-n, hogy miért nincsenek rendes pasik. Idézem: "Open your eyes,Look up to the skies and see", mert elég sokan vagyunk, aki beérné annyival, hogy ne legyünk segfejnek bélyegezve...
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!