Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy 25 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy 25 éves fiuval akinek gyereke van? 17/L

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik...

Hallottam h sokat veszekednek az asszonyaval szerintem úgysem fognak egyutt maradni, csak a fiú a gyerek miatt van vele aki anugy most kb 9 honapos

Meg ha ossze is jönnenk mindig attól felnek hogy vissza megy a másikhoz meg ugye mikor látni fogja a gyereket ott lesz a lány is.

És örökké össze koti oket ez a gyerek.

Ti mit tennetek a helyemben?

2016. aug. 20. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem jönnék össze vele.
2016. aug. 20. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Én sem :/
2016. aug. 20. 23:12
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
én nem mert fiú vagyok
2016. aug. 20. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ezt sosem fogom megerteni :) annyian vagyunk fuggetlen sracok :)
2016. aug. 20. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen nem akarnék pótanyuka lenni. Ráadásul elég felelőtlen, meggondolatlan ha így gyereket vállalt. Ha a mostani barátnőjét vagy feleségét otthagyná miattad és a gyereket, akkor elég valószínű hogy majd egyszer te is hoppon maradsz. Meg eleve ha még együtt vannak, akkor úgy elég gáz rámászni véleményem szerint. Nem mellesleg valószínűleg csak egy kaland lennél neki. Keress egy korban és jellemben is hozzád illő srácot.
2016. aug. 20. 23:15
 6/11 A kérdező kommentje:

Az egy dolog hogy sokan vagytok csak az a baj hogy nincs bennetek meg az ami csak abbsn az egyben van :D

De nem vagyok bele szerelmes annyira azert nem vagyok naiv

2016. aug. 20. 23:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi az isten az, ami az "abban az egyben van"?

Most komolyan, a lányok ma sírnak, hogy mekkora tuskók vagyunk mind, mikor csak 3 páwával járt eddig, persze le is feküdt vele 3 randi után, és itt pitsog a GYK-n, hogy miért nincsenek rendes pasik. Idézem: "Open your eyes,Look up to the skies and see", mert elég sokan vagyunk, aki beérné annyival, hogy ne legyünk segfejnek bélyegezve...

16F

2016. aug. 20. 23:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Gondolom nincs 25 évünk ami jót tesz az apakomplexusnak
2016. aug. 20. 23:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi a f@3z van az olyan lányokkal akiknek CSAK a sokkal idősebb pasik jönnek be? A fiatalok is lesznek egyszer idősek.. és azok is ugyan olyanok lesznek, idősebb korukban, mint a többi.. nem bírtok várni, és egyből már 15-16 évesen a 25-30 évesekre kell ugrani?
2016. aug. 21. 00:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
9# a 20+ osok is a tiniket célozzák meg. Sőt a 30asok is...
2016. aug. 21. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!