Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy lánynak, hogy nem járnék vele, mert dagadt?
Van egy lány, akivel többször beszélgettem, és sokszor tudtomra adta egyértelműen, hogy bejövök neki. Jófej, jó vele beszélgetni.
De én nem akarok vele kapcsolatot, mert dagadt. Hogy mondjam meg neki ezt?
Nehogy kiterj a kinezetere, mert az egyreszt bunko, masreszt lesujto fele nezve
"Ne haragudj, de nem tetszel, de biztos lesz valaki mas, akinek igen"
Ennyi.
Már van egy lány aki ellopta a szívemet.
Nem vagy az esetem.
Most nem szeretnék barátnőt
Olyat ne kamuzz, hogy nem szeretnél barátnőt (utolsó válaszolótól), mert ha két hét múlva teszem azt, meglát valaki mással, az igenis sértő.
Ahogy az is, hogyha kitérsz a külsejére. Azt esetleg megmondhatod, hogy nem vonzódsz hozzá, de semmiképp sem úgy, ahogy ide leírtad. Mindent meglehet fogalmazni szépen, és rondán is, úgy, ahogy most Te.
Lényegében tényleg tekints rá barátként, aztán amikor felmerül, utasítsd vissza NORMÁLISAN és emberien.
Hiszen ha te lennél az Ő helyében, és túlsúlyos lennél, hidd csak el, nem esne jól, ha több lány is visszautasítana akár, azért mert több rajtad a felesleg. Az igaz, hogy hiába szereted egy ember belső tulajdonságait, ha külsőleg nem vonzódsz hozzá, akkor nem tudsz vele együtt lenni, ezzel nincs is baj. De kulturáltan kell visszautasítani, hogy a lehető legkevésbé okozz neki fájdalmat, ennyi a lényeg.
Mondd meg neki, hogy nagyon elfoglalt ember vagy és nem lenne időd teheneket legeltetni. :D
Viccet félretéve, szerintem finomabban tudtára adhatod hogy nem tetszik neked, mert kövér. Lehet hogy ez megbántja, de talán éppen ennek hatásra majd jobban ügyel magára és nekiáll fogyni. Azzal meg saját magának is jót tesz, egészségesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!