Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralni voltam, ott találkoztam egy fiúval, akivel hát, hogy is mondjam, elég érdekes "történetünk" van. Többi lent. (? )
Pedig azok egyértelmű jelek arra, hogy tetszel neki
Eléggé fura :/
Köszi szépen a válaszokat,tényleg érdekes az egész.
Az első kommentelőnek: szerintem is ezek tisztára arra utalnak hogy tetszem neki,és tényleg furcsa az egész.. Sokszor elbizonytalanodok mostanában, de ha mindig ezekre a 'jelekre' gondolok,csak az jut eszembe hogy normális körülmények között tényleg az a helyzet,hogy tetszem neki,de nálam mostanában semmi sem normális, így gondolom ez mögött is áll valami a háttérben.. és fogalmam sincs mi ez az egész,úgy szeretném tudni. Mert tényleg semmit nem tettem ami miatt ignorálhatna...
Második kommentelőnek: a szőkét csak a nyaraláson ismerte meg, a 8 napból amit ott voltunk, a legutolsón, ráadásul annak is az utolsó 2-3 órájában kezdett beszélgetni a szöszivel(?) a repülőtéren. (Amúgy amikor ment ki a repülőtérről a taxihoz amivel ugye hazament,akkor is nem a szőke csaj miatt fordult vissza,hanem miattam..Akkor volt hogy percekig néztük egymást). Addig azt se tudták szerintem hogy egy repülővel jöttek nyaralni :D Ő tuti nem lehet a barátnője,viszont az meglehet hogy valaki más,végülis tök érthető lenne hogy nem szingli khmkhm :D Ha viszont van barátnője, akkor vele legyen elfoglalva, ha annyira szereti akkor ne engem bámuljon állandóan, hanem gondoljon a csajára...
Bámulni bámulhat, azért van a szeme. De helyesen teszi, ha a barátnője mellett tart ki, és a bámulásnál tovább nem megy. :) Úgyhogy igen, 100%, hogy bejöttél neki, de szerintem semmit nem akar tőled, csak nézett, mert csinosnak talált. Most hogy barátnő vagy más miatt, azt csak ő tudja, de szerintem barátnő miatt.
#2 voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!