Valami érdekes könyvet/eket ajánlanátok 13-15 éves lányoknak?
13 éves vagyok és az osztálytársaimmal ellentétben én szivesen olvasok szabadidőmben, viszont kezdek kifogyni az ötletekből. Ha tidnátok nekem ajánlani bármilyen témájú könyveket (kivéve a fantasty) azt megköszönném. :)
Pár könyv amit olvastam
-Minden LL könyv
-Beavatott sorozat
-Hűvösvölgyi suli sorozata
-Minden John Green könyv
-Ha maradnék, hová tűntél
-Lol (Segítség youtube sztár lettem , Cinder&Ella)
-Balla Adrienn sorozat
-Emlékek őre
(Ha tidnátok ajánlani akkor pár szót vagy mondatot írnátok hofy miről szól?)
Manapság nem fantasy-t találni...
Duff- nem tudom ki írta, arról szól hogy minden lány baráti körben van egy csaj, aki az úgymond legcsúnyább és akin keresztül a pasik felszedik a szebbeket, és ez a könyv erről a csajról szól
Hogyan told el (jól) a nyarad? - egy srác szemszögéből íródott, aki a nagyijánál tölti a nyarat, míg a családja nyaral
Egyébként nézz körül a rubin-pöttyös könyvek között
Markus Zusak: A könyvtolvaj
Rainbow Rowell: Eleanor és Park
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója
Gerald Durrell: Családom és egyéb állatfajták (Korfu-trilógia 1.-3.)
Louis Sachar: Stanley, a szerencse fia
Szabó Magda: Születésnap
Meg Cabot: Egy igazi amerikai lány 1-2
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók 1-2
Szia!
15 éves lány vagyok és én is nagyon szeretek szabadidőmben olvasni. Van pár tippem, ha valami jót szeretnél olvasni! :)
Minden könyvcím alá linkelem a leírását.
- Collee Hoover: Szívcsapás (trilógia)
Ez a nagy kedvencem, és nem is akármiért. Nagyon meglepődtem, hogy ez olyan könyv, amiről mindig is olvasni akartam. De hamar feltárul a titok!
- Michelle Hodkin : Mara Dyer eszmélése (trilógia)
- Penelope Douglas : Szívatás
Jaj, ezt is úgy imádtam!
- Jessica Park : Szeretni bolondulásig
- Kody Keplinger : Duff
- Papp Dóra : Tükörlelkek
- Stephanie Perkins : Anna és a francia csók
És végül még egy, ami igaz, hogy fantasy besorolásban is van, de nem az a tipikus misztikus kitalált lényekről szól, csak arról, mi történik, miután Lucy Brown balesetben meghal és a vőlegényéhez vissza akar térni a földre...
Ez pedig Cally Taylor : A mennyország várhat
Jó olvasgatást! Remélem tudtam segíteni és akad köztük amit szívesen el is olvasol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!