Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős! Elmenjek vagy inkább ne? A többi lent.
Figyelt kérdés
Az van hogy az a fiú akit szeretek most fog pótvizsgázni, és eléggé kínos szituációban tudta meg még tavasszal hogy szeretem de nem viszonozta. Viszont egy barátnőm is ott és akkor vizsgázik és megígértem neki hogy elmegyek szurkolni. Akkor még egész jó ötletnek tűnt de most kezdek parázni hogy ha elmegyek és a srác meglát nem lesz e annyira kínos és meglepő a szituáció hogy miattam megbukik. Szerintetek elmenjek?2016. aug. 16. 18:48
3/3 anonim válasza:
Barátnődnek mész szurkolni, nem a fiú miatt. Nem te tehetsz róla, hogy is ott lesz. Menj el nyugodtan és támogasd a barátnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!