Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak? Elmenjek, vagy...

Mit csináljak? Elmenjek, vagy inkább feküdjem ki? Többi lent.

Figyelt kérdés
Elsős egyetemista vagyok. Holnap kellene elutaznom egy négynapos rendezvényre tőlünk úgy 200 kilométerre. De ma belázasodtam, szörnyen fáj a torkom és a végtagjaim. Az orvos és a családom is azt mondja, hogy semmiképp ne menjek el a rendezvényre, ki kell feküdnöm. A kezelőorvosom ad igazolást erre a hétre. De a rendezvény az egyetem szempontjából nagyon fontos, nincs kizárva, hogy problémáim származhatnak belőle, ha nem leszek ott. Ti hogy döntenétek?

2013. okt. 2. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
A fene tudja mit csinálnék,de teljesen igaza van annak,aki azt mondja,h feküdnöd kell. Sokkal komolyabb bajod lehet,ami miatt még több ideig hiányoznál.
2013. okt. 2. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is attól félek, hogy a kikezeletlen betegség később visszaüt. Valószínűleg nem megyek el. Ezt még elfelejtettem, hogy a rendezvény nekünk, elsősöknek kötelező. Na de az egészség mindennél fontosabb...
2013. okt. 2. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy kis szipogás, esetleg torokfájás még talán kibírható, de a láz nem játék, el is ájulhatsz. A végtagfájdalom pedig vírusfertőzésre utal, tehát maradj otthon. Nagydózisú C-vitaminkúra 2-3 nap alatt rendbehoz. Persze ne port, az csak hasmenést okoz, hanem bioflavonoidos egygrammos tablettákban, óránként 2-3 tabit.

(Trolloknak: a vesekő-kiáltásról le lehet akadni, hatalmas tévedés, csak lombikból következtettek, de benne maradt a hülyeség a tankönyvekben.)

2013. okt. 3. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Végülis nem mentem el, de jobb is, mert elég ramatyul vagyok. Én is a C-vitamin híve vagyok, és igazad van, hogy a vesekő hülyeség. Tulajdonképpen nem lehet túladagolni :)
2013. okt. 4. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!