Mit csináljak? Elmenjek, vagy inkább feküdjem ki? Többi lent.
Figyelt kérdés
Elsős egyetemista vagyok. Holnap kellene elutaznom egy négynapos rendezvényre tőlünk úgy 200 kilométerre. De ma belázasodtam, szörnyen fáj a torkom és a végtagjaim. Az orvos és a családom is azt mondja, hogy semmiképp ne menjek el a rendezvényre, ki kell feküdnöm. A kezelőorvosom ad igazolást erre a hétre. De a rendezvény az egyetem szempontjából nagyon fontos, nincs kizárva, hogy problémáim származhatnak belőle, ha nem leszek ott. Ti hogy döntenétek?2013. okt. 2. 11:27
1/4 anonim válasza:
A fene tudja mit csinálnék,de teljesen igaza van annak,aki azt mondja,h feküdnöd kell. Sokkal komolyabb bajod lehet,ami miatt még több ideig hiányoznál.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is attól félek, hogy a kikezeletlen betegség később visszaüt. Valószínűleg nem megyek el. Ezt még elfelejtettem, hogy a rendezvény nekünk, elsősöknek kötelező. Na de az egészség mindennél fontosabb...
2013. okt. 2. 11:40
3/4 anonim válasza:
Egy kis szipogás, esetleg torokfájás még talán kibírható, de a láz nem játék, el is ájulhatsz. A végtagfájdalom pedig vírusfertőzésre utal, tehát maradj otthon. Nagydózisú C-vitaminkúra 2-3 nap alatt rendbehoz. Persze ne port, az csak hasmenést okoz, hanem bioflavonoidos egygrammos tablettákban, óránként 2-3 tabit.
(Trolloknak: a vesekő-kiáltásról le lehet akadni, hatalmas tévedés, csak lombikból következtettek, de benne maradt a hülyeség a tankönyvekben.)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Végülis nem mentem el, de jobb is, mert elég ramatyul vagyok. Én is a C-vitamin híve vagyok, és igazad van, hogy a vesekő hülyeség. Tulajdonképpen nem lehet túladagolni :)
2013. okt. 4. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!