Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 8 napja nem lábaztam, de most...

8 napja nem lábaztam, de most fáradt vagyok, elmenjek lábazni? Vagy inkább holnap?

Figyelt kérdés
tegnap volt hát-váll edzésem, szerintem az miatt vagyok fáradt, és akkor ma lenne a láb(ha elmegyek), holnap a bicepsz, szombaton pedig a mell-tricepsz

2013. dec. 12. 15:15
 1/6 A kérdező kommentje:
nem megy össze a lábam ha 9 nap tellik el a lábazás között?
2013. dec. 12. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Menj inkább holnap, többet számít az, hogy kipihenten tudsz lábazni, mint az az egy nap.

Különben az edzésfelosztás nagyon rossz. Nem így kéne mindennap, hanem az edzésnapok közé kénének pihenőnapok is. A bicepszre meg nem kell egy külön nap.

2013. dec. 12. 15:20
 3/6 A kérdező kommentje:
de ez csak egyszeri alkalom lett volna
2013. dec. 12. 15:20
 4/6 A kérdező kommentje:
láb-bicepsz edzés rendben van?
2013. dec. 12. 15:21
 5/6 A kérdező kommentje:
lábnál nem csinálok guggolást a térdem miatt, ezért gondoltam a helyére beilleszteni a bicepszet, és akkor Szerda: Hát-váll-csuklya, Péntek: Láb-bicepsz Vasárnap: Mell-Tricepsz
2013. dec. 12. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen így jó lesz!
2013. dec. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!