Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még csajom és semmit sem tudok arról hogy kell csajozni ötletek?
"Szia! Megláttak és nagyon aranyosnak tűntél, úgyhogy ide kellett hogy jöjjek. ((bemutatkozol)) xy vagyok. Tudnál esetleg mondani magadról 3 belső tulajdonságot? ((elmondja)) Ohh hát ez szuper! ((te is mondasz 3-at, majd utána visszatérsz a témához, amit el szerettél volna érni)) Nagyon jó veled dumcsizni! Folytathatnánk ezt a beszélgétést máskor is... ((sose kérdezd meg hogy: vqn kedved? - mert ez mutatja hogy nincs sok önbizalmad. Mindig csqk jelentsd ki: hopnap el fogunk menni randizni. Kész. (természetesen ha ráér. Ilyet megkérdízhetsz) )) Megadod a számod? És akkor majd hívlak ahogy tudlak :)
!!!ez a csajozós duma nem iskolába illő! Ezt sose játszd el osztálytársaddal, inkább menj él csajozni, és ott!
www.pua.hu - ahol még több csajozós dumát/ kapcsolattal kapcsolatos dolgokat találsz! ;) :)
Szerintem az a legjobb mód a csajozásra ha először csak ismerkedsz,barátkozol és nem ráugrasz egyből hogy: leszel a barátnőm? xD tehát szépen lassan..ha megfog egy lány és esetleg megtetszik és azt látod számára is szimpatikus vagy akkor nyert ügyed van..de mi kell ahoz hogy egy lány számára szimpatikus légy? A legfontosabb,hogy nevettesd meg..erre sok fiú nem gondol de fontos mert így a lányt jó emlékek kötik hozzád(nyilvan..mert hat kinek van rossz kedve nevetes kozben?) és kb ennyi..innentol csak azt tudom mondani amit mindenki legy vele kedves ne bunkozz(ha szar kedved van se) es ennyi kb..engem is igy szedtek fel..tapasztalatbol mondtam :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!