Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem volt még csajom és semmit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még csajom és semmit sem tudok arról hogy kell csajozni ötletek?

Figyelt kérdés
Nem volt még 1 csajom se és azt se tudom hogyan kezdjek el csajozni. Idén egy csomó új lány fog jönni a suliba és nincs semmi ötletem hogy kezdjek el csajozni ötletek?

2016. aug. 15. 01:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
8 as azt is értem hogy erkölcsi dolgokat se szabad de miért lenne erkölcsi dolog megismerni egy lányt? Azon kívül hogy úgy kell viselkedni hogy ne gondolja hogy h*lyegyerek vagyok
2016. aug. 16. 23:40
 12/21 A kérdező kommentje:
Meg persze sz*xelni is akkor akarok ha eljött az ideje
2016. aug. 16. 23:42
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 9-es, a válaszod tipikus férfi mentalitás!! Az erkölcsi részét teljesen figyelmen kívül hagyod! Csak azt nézed, hogy a fiúnak jó legyen, de hogy ezzel mit okoz egy lánynak, ráadásul egy szinte gyerek lánynak, az nem számít!
2016. aug. 17. 10:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Azért számít az is mert ha pl. Úgy szakítanék ha azzal megsérteném akkor pletykálkodna a többi oánnyal és eléggé elszurná az esélyeimet szóval próbálok hasonló egyéniséget találni mint én
2016. aug. 18. 01:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Már miért lenne férfi mentalitás, 13-as? Természetesen ez nem csak a pasikra érvényes, hanem a csajokra is. Ők is csak rajtunk keresztül, általunk tudnak megismerni minket.
2016. aug. 18. 14:16
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát ja
2016. aug. 18. 21:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Csóri kérdező csak csajozni akart, de mostmár a nyelvtan és a férfi mentalitás gyönyöreit fürkészi. Amúgy legyél laza, ne legyél páwa és mond meg nekik, hogy szépek. Általában ennyi kell, ha több, hát lol, akkor nem fog eyébként sem rádmászni
2016. aug. 21. 23:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem is kell hogy rámmasszon mert utál ha tulzottan törödnek velem :D
2016. aug. 22. 00:32
 19/21 anonim válasza:

"Szia! Megláttak és nagyon aranyosnak tűntél, úgyhogy ide kellett hogy jöjjek. ((bemutatkozol)) xy vagyok. Tudnál esetleg mondani magadról 3 belső tulajdonságot? ((elmondja)) Ohh hát ez szuper! ((te is mondasz 3-at, majd utána visszatérsz a témához, amit el szerettél volna érni)) Nagyon jó veled dumcsizni! Folytathatnánk ezt a beszélgétést máskor is... ((sose kérdezd meg hogy: vqn kedved? - mert ez mutatja hogy nincs sok önbizalmad. Mindig csqk jelentsd ki: hopnap el fogunk menni randizni. Kész. (természetesen ha ráér. Ilyet megkérdízhetsz) )) Megadod a számod? És akkor majd hívlak ahogy tudlak :)

!!!ez a csajozós duma nem iskolába illő! Ezt sose játszd el osztálytársaddal, inkább menj él csajozni, és ott!

www.pua.hu - ahol még több csajozós dumát/ kapcsolattal kapcsolatos dolgokat találsz! ;) :)

2016. aug. 22. 00:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legjobb mód a csajozásra ha először csak ismerkedsz,barátkozol és nem ráugrasz egyből hogy: leszel a barátnőm? xD tehát szépen lassan..ha megfog egy lány és esetleg megtetszik és azt látod számára is szimpatikus vagy akkor nyert ügyed van..de mi kell ahoz hogy egy lány számára szimpatikus légy? A legfontosabb,hogy nevettesd meg..erre sok fiú nem gondol de fontos mert így a lányt jó emlékek kötik hozzád(nyilvan..mert hat kinek van rossz kedve nevetes kozben?) és kb ennyi..innentol csak azt tudom mondani amit mindenki legy vele kedves ne bunkozz(ha szar kedved van se) es ennyi kb..engem is igy szedtek fel..tapasztalatbol mondtam :)

14/L

2016. aug. 22. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!