Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még csajom és semmit sem tudok arról hogy kell csajozni ötletek?
Egy tanács ne osztálytársal.
Amugy beszélgess velük. Kérdezd meg hogy vannak. Ismerd meg . Ennyit tudok mondani.
Osztálytárssal tényleg nem jó ötlet - "házinyúlra nem lövünk". Azért amúgy, mert ha szétmentek, még évekig egy osztályba fogtok járni, és az egész iskola a szájára vesz majd. Nem tartom jó ötletnek, akárhogy is nézem.
Amúgymeg, ha biztosra akarsz menni, legyen jó sok pénzed és dögös kocsid. Arra a csajok nagyrésze egyből rárepül.
A kérdezőnek és az egyik válaszolónak is üzenem, hogy az osztálytárssal-t két s-sel írjuk, mert a szóhoz jön a -val, -vel rag. Osztálytársval, csak ugye, hasonul.
A kérdésre válaszolva: nem csak azt nem szabad csinálni, amit a törvény tilt, hanem azt sem, amit az embernek az erkölcsi érzéke, a jó érzéke nem enged - feltéve, ha ilyen nevelést kapott. Nem tiltja a törvény, hogy leköpd az utcán az embereket, mégsem csinálod, mert ilyet az ember nem tesz. Még azzal szemben sem, akire mondjuk haragszol. - Ha valaki egy új osztályba kerül, új gyerekekkel, akkor először ismerje meg őket, a fiúkat is, hátha talál közülük egy jó barátot, akivel élete végéig jó barátságban tudnak majd lenni, mert ez - hidd el - nagyon fontos egy ember életében. Aztán beszélgessen, ismerje meg a lányokat, de először minden hátsó szándék nélkül. Aztán ha az egyik nagyon-nagyon, de tényleg rendkívüli módon megtetszik, akkor azzal próbálj gyakrabban beszélgetni, de semmi több. Gondolom, 15-16 éves lehetsz, ne tedd tönkre se a lány, se a magad életét - mondjuk egy nem kívánt terhességgel, vagy azzal, hogy lelki beteggé teszed a lányt, ha már meguntad. Most a tanulásra kell koncentrálni, hogy a sereghajtók közé tartozzál a suliben, akkor a lányok is jobban felnéznek rád. Sportolj, keress tartalmas kikapcsolódási lehetőségeket, keress valami olyan sportot, ami tetszik, evezés, hegymászás, futás, biciklizés, aztán majd a lány-dolog összejön, ha itt lesz az ideje, de ne sürgesd, ne kapkodd el, még fiatal vagy hozzá, vagy olvassál tartalmas könyveket, művelődj, ez egy fiatal feladata. Aztán 17-18 éves korában esetleg jöhetnek a lányok is, de csak módjával.
Utolsónak igaza van, ami a válasz nyelvtani részét illeti. Társkeresési kérdésben mindazonáltal még ne adjon tanácsot, mert erősen sántít az okfejtése.
Kérdező, van egy rossz hírem; csajozni úgy tudsz megtanulni, ha próbálkozol. Sokat fogsz pofára esni, de ez az egyetlen módja. És amint elkezd érdekelni a téma (nálad ezek szerint most jött el ez a kor) el is kell kezdeni, mert az emberi elme 17 éves koráig a legnyitottabb az új dolgok befogadására, feldolgozására. Később is el lehet kezdeni, de akkor már sokkal nehezebben ugrik ki a komfortzónájából, és sokkal szívesebben odázza el a probléma megoldását. Aztán egyszer csak azt veszi észre, hogy harmincévesen ezen az oldalon kérdezi, hogy vajon menjen-e prostihoz, hogy elveszítse a szüzességét.
Elöször is 8 as nem én megyek új suliba hanem ide jönnek minden évben új diákok
9 es oké értem ezt meg én is tudom hogy 17 alatt az ember befogadóképessége a legjobb és szerintem idáig te küldted a legkielégítöbb választ de a többit is megpróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!