Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem volt még csajom és semmit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még csajom és semmit sem tudok arról hogy kell csajozni ötletek?

Figyelt kérdés
Nem volt még 1 csajom se és azt se tudom hogyan kezdjek el csajozni. Idén egy csomó új lány fog jönni a suliba és nincs semmi ötletem hogy kezdjek el csajozni ötletek?

2016. aug. 15. 01:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy tanács ne osztálytársal.

Amugy beszélgess velük. Kérdezd meg hogy vannak. Ismerd meg . Ennyit tudok mondani.

2016. aug. 15. 01:46
 2/21 A kérdező kommentje:
De miért mondják mindig hogy ne osztálytársal? Mi a rossz abba?
2016. aug. 15. 03:10
 3/21 anonim ***** válasza:
38%

Osztálytárssal tényleg nem jó ötlet - "házinyúlra nem lövünk". Azért amúgy, mert ha szétmentek, még évekig egy osztályba fogtok járni, és az egész iskola a szájára vesz majd. Nem tartom jó ötletnek, akárhogy is nézem.

Amúgymeg, ha biztosra akarsz menni, legyen jó sok pénzed és dögös kocsid. Arra a csajok nagyrésze egyből rárepül.

2016. aug. 15. 03:18
 4/21 A kérdező kommentje:
Kocsim nem lehet mert 18 alatt vagyok
2016. aug. 15. 03:23
 5/21 anonim ***** válasza:
71%
Akkor még nem kell csajoznod.
2016. aug. 15. 16:12
 6/21 A kérdező kommentje:
Miért is? 18 év alatt nem lehet csajozni? Ha a törvény nem bünteti akkor szabad
2016. aug. 15. 22:07
 7/21 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam: amíg a törvény nem bünteti addig szabad ezt akartam
2016. aug. 15. 22:08
 8/21 anonim ***** válasza:
46%

A kérdezőnek és az egyik válaszolónak is üzenem, hogy az osztálytárssal-t két s-sel írjuk, mert a szóhoz jön a -val, -vel rag. Osztálytársval, csak ugye, hasonul.

A kérdésre válaszolva: nem csak azt nem szabad csinálni, amit a törvény tilt, hanem azt sem, amit az embernek az erkölcsi érzéke, a jó érzéke nem enged - feltéve, ha ilyen nevelést kapott. Nem tiltja a törvény, hogy leköpd az utcán az embereket, mégsem csinálod, mert ilyet az ember nem tesz. Még azzal szemben sem, akire mondjuk haragszol. - Ha valaki egy új osztályba kerül, új gyerekekkel, akkor először ismerje meg őket, a fiúkat is, hátha talál közülük egy jó barátot, akivel élete végéig jó barátságban tudnak majd lenni, mert ez - hidd el - nagyon fontos egy ember életében. Aztán beszélgessen, ismerje meg a lányokat, de először minden hátsó szándék nélkül. Aztán ha az egyik nagyon-nagyon, de tényleg rendkívüli módon megtetszik, akkor azzal próbálj gyakrabban beszélgetni, de semmi több. Gondolom, 15-16 éves lehetsz, ne tedd tönkre se a lány, se a magad életét - mondjuk egy nem kívánt terhességgel, vagy azzal, hogy lelki beteggé teszed a lányt, ha már meguntad. Most a tanulásra kell koncentrálni, hogy a sereghajtók közé tartozzál a suliben, akkor a lányok is jobban felnéznek rád. Sportolj, keress tartalmas kikapcsolódási lehetőségeket, keress valami olyan sportot, ami tetszik, evezés, hegymászás, futás, biciklizés, aztán majd a lány-dolog összejön, ha itt lesz az ideje, de ne sürgesd, ne kapkodd el, még fiatal vagy hozzá, vagy olvassál tartalmas könyveket, művelődj, ez egy fiatal feladata. Aztán 17-18 éves korában esetleg jöhetnek a lányok is, de csak módjával.

2016. aug. 16. 09:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van, ami a válasz nyelvtani részét illeti. Társkeresési kérdésben mindazonáltal még ne adjon tanácsot, mert erősen sántít az okfejtése.

Kérdező, van egy rossz hírem; csajozni úgy tudsz megtanulni, ha próbálkozol. Sokat fogsz pofára esni, de ez az egyetlen módja. És amint elkezd érdekelni a téma (nálad ezek szerint most jött el ez a kor) el is kell kezdeni, mert az emberi elme 17 éves koráig a legnyitottabb az új dolgok befogadására, feldolgozására. Később is el lehet kezdeni, de akkor már sokkal nehezebben ugrik ki a komfortzónájából, és sokkal szívesebben odázza el a probléma megoldását. Aztán egyszer csak azt veszi észre, hogy harmincévesen ezen az oldalon kérdezi, hogy vajon menjen-e prostihoz, hogy elveszítse a szüzességét.

2016. aug. 16. 14:40
 10/21 A kérdező kommentje:

Elöször is 8 as nem én megyek új suliba hanem ide jönnek minden évben új diákok

9 es oké értem ezt meg én is tudom hogy 17 alatt az ember befogadóképessége a legjobb és szerintem idáig te küldted a legkielégítöbb választ de a többit is megpróbálom

2016. aug. 16. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!