Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves 3 gyerekes apa, merjek foglalkozni vele? 16/L
Van egy fiú aki a szomszed faluban lakott és általánosba egy suliba jártunk ő eggyel járt felettem.
Mikor elballagott lett egy asszonnya aki amúgy itt lakik a faluba es a lány egyből terhes lett. Azota minden even szult egyet igy mar harom van.
Valamelyik nap a fiú reszegen sírt egy illetőnek es elvileg azt mondta hogy a lány terhes lett el kellett venni feleségül de már bánja ezt az egészet mert még fiatal es ő nem ezt akarja és le fog lépni. Amugy a lány 23-24 év korul van.
Most itt laknak a faluba , a fiú tesomnak nagy haverja lett.
Közmunkán van a fiú, nincs végzettsége mert ugye jött a gyerek 16 évesen....
Es az a helyzet hogy nekrm nagyon de nagyon tetszik az egesz lenye de nem is a kulsojebe szerettem bele hanem a szemelyiségébe es a beszedjebe....
Lehet h még nem szerelem de vslami van.
Amugy tudok egy olyan dologról is hogy a lány mellett mikor mar volt gyerek akkor megcsalta , szinten egy ide valosi velem egy koru lánnyal. Es ott voltsm mikor szakitottak.
Nem tudom hogy merjek e vele foglalkozni.
De hs fogja mondani nekem en meg mondom neki h en ugy ndm allok le vele h közben otthon várják a gyerekei meg az asszonya
Szerintetek?
18 évesen 3 gyerek? Az szép, érződik a színvonal... Az ilyenek az óvszert sem ismerik? Inkább a gyerekeket sajnálom, hogy belőlük mi lesz ilyen szülők mellett... Én is csak azt tudom mondani, hogy messzire kerüld! Mi az, hogy terhes lett a csaj és "el kellett vennie feleségül"? Nos, amikkel problémád lenne ha netán összejönnél vele:
- szülők, gyanítom az ilyenek nem hagynák annyiban ha a lányuk férjére szemet vetnél
- feleség, szerintem az ki akarna végezni
- mivel a csávónak semmi végzettsége, te tartanád el később, vagy hogyan képzelnéd vele a jövőt? ._.
- benne van a pakliban, hogy a "gyerek" téged is otthagyna
Így kapásból ennyi jutott eszembe, meg még ki tudja mit rejteget egy ilyen kapcsolat...
18/l
Köszi a válaszokat!
Igen, Borsod megye ennyire egyértelmű?
😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!