Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves 3 gyerekes apa,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves 3 gyerekes apa, merjek foglalkozni vele? 16/L

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki a szomszed faluban lakott és általánosba egy suliba jártunk ő eggyel járt felettem.

Mikor elballagott lett egy asszonnya aki amúgy itt lakik a faluba es a lány egyből terhes lett. Azota minden even szult egyet igy mar harom van.

Valamelyik nap a fiú reszegen sírt egy illetőnek es elvileg azt mondta hogy a lány terhes lett el kellett venni feleségül de már bánja ezt az egészet mert még fiatal es ő nem ezt akarja és le fog lépni. Amugy a lány 23-24 év korul van.

Most itt laknak a faluba , a fiú tesomnak nagy haverja lett.

Közmunkán van a fiú, nincs végzettsége mert ugye jött a gyerek 16 évesen....

Es az a helyzet hogy nekrm nagyon de nagyon tetszik az egesz lenye de nem is a kulsojebe szerettem bele hanem a szemelyiségébe es a beszedjebe....

Lehet h még nem szerelem de vslami van.

Amugy tudok egy olyan dologról is hogy a lány mellett mikor mar volt gyerek akkor megcsalta , szinten egy ide valosi velem egy koru lánnyal. Es ott voltsm mikor szakitottak.

Nem tudom hogy merjek e vele foglalkozni.

De hs fogja mondani nekem en meg mondom neki h en ugy ndm allok le vele h közben otthon várják a gyerekei meg az asszonya

Szerintetek?

2016. aug. 14. 20:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

ilyennel szóba ne állj!saját tapasztalat.

kérlek ha jót akarsz magadnak hozzá se szólj!!

2016. aug. 14. 20:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Semmiképpen.. Szerinted mennyi az esélye hogy esetleg téged nem csalna- e meg? Hanyagold, keress magadnak valami sokkal jobbat!
2016. aug. 14. 20:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Kerüld el messziről lol
2016. aug. 14. 20:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Sok eszed lehet ha megkérdezed azt ami nyilvánvaló . Aki korpa közé keveredik felfalják a disznók .
2016. aug. 14. 20:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a válaszaink semmit nem érnek, mert ha szerelmes leszel úgy is belemész, de azért leírom hogy:

Az ilyeneket olyan messziről kerüld el amennyire csak lehet. Amit látsz az csak külsőség, ahogyan előadja magát. Ha már volt előtte egy olyan mint te akkor nem is értem miért merül föl benned egyáltalán az ötlet. Nem sértegetni akarlak, ne érts félre.

Előtted már történt egy kis kalandja miközben otthon vannak a gyerekei, nem is egy, és az illető 18 éves...

Ilyen körülmények közé 3 gyereket nemzeni, 18 évesen, nagyon nagy felelőtlenségre vall.

Semmiképpen még csak a közelébe se menj. Nagyon megbánnád.

El se tudom képzelni hogy nekem már lenne 3 gyerekem... úristen...Sok sikert 18/f

2016. aug. 14. 20:44
 6/15 A kérdező kommentje:

Sajnálom a csajt is mert úgyis le fog lepni a fiu velem vahy nélkülem mindegy. Ugyse fog vele maradni.

De amúgy a fiu azért jart így mert ő is menekült otthonról ahogy én.....

2016. aug. 14. 20:57
 7/15 anonim ***** válasza:
Gondolod, ha "foglalkozol" vele, adott esetben nem fog téged is otthagyni a gyerekkel, de addig is számtalanszor megcsalni?
2016. aug. 14. 21:04
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem abbol kell ki indulni h őt is megcsalta.

Mikor ez a dolog tortent 16 éves volt.

Nem fogta fel h neki akkor mar nem csajozmi kéne hanem dolgozni.

Mindegy..... nem rontom el az eletem.

2016. aug. 14. 21:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
De ha te is szeretnel par gyereket nyugodtan probalkozz nala xd
2016. aug. 14. 21:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Inkàbb ne 😂
2016. aug. 14. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!