Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket ezek zavarnának egy kapcsolatban? (Tulajdonságok)
Érdekelne pár dolog! Engem a 15-18 korosztály érint,de szívesen várom idősebbek v. fiatalabbak véleményét is! Mindenkinek zöld kéz jár,negatív válaszokat sem pontozok le! :)
1.A lány nagyon szereti a közhelyes,angol bölcsességeket,sok angol és magyar közhely van a falán díszítésként,de számára mind jelent valamit,nem csak elcsépelt tetoválás szöveg.
2.Soha életében nem járt elegáns,kifinomult étteremben,így semmit nem tud az illemről.Egyáltalán étteremben sem járt soha,szóval könnyen meglehet,hogy az evési szokás sem lenne megfelelő a helyhez mérten.
Ki tud öltözni,és tud elegáns lenni,de nagyon előkelő eseményen nem biztos,hogy szívesen mutatkoznál vele,mert pl. soha nem sminkel,és koktélruhái sincsenek.
16/L
Idézetek
Nincs velük semmi baj, csak talán az az egy, :D hogy én a magam módján megfejteném az idézeteket és megtalálnám bennük a hibát (már amelyikben találok pl.: "Love me for who I am." ha akarod majd priviben leírom ennek a megfejtését) ami miatt szerintem eléggé pipa lennél rám és azt mondanád negatív vagyok, lehúzlak stb. :S
Illem és a Smink
Én utálom a sminkek jó részét :) max az egy-egy kis szempillaspirált körömlakkot és hasonló kis apróságokat kedvelek, de ha nincs az annál jobb ;D. Én mint a 17 pasid szerintem nem vinnélek téged a 16 éves csajomat túl sok (semennyi) olyan helyre ahol az a feszült elegancia kell, ami meg tényleg szembeötlően zavaró azt meg megtanítom én neked, csak ne haragudj meg rám azt mondva, hogy én kioktatlak meg hogy, gyerekesen kezellek, hülyének nézlek stb.
F/17
"Ha elolvasom,tudatosul bennem,hogy senki nem szerethet azért,aki vagyok,amíg én nem szeretem saját magam" daamn
#7-es vagyok:D Először is megnyugtató, hogy nem a lábaddal eszel, mindenképp egy jó pont, másodszor pedig, amit leírtál, kb mintha én írtam volna:o
Mondjuk azért van egy kis korkülönbség, de így nem zavarna a dolog:D
20/f
Köszönöm a további válaszokat is! :) 2vel ezelőtti válaszoló: Érdekelne az idézettel kapcsolatos "kötözködésed",imádok ilyenekről beszélgetni :D
És egy ilyen esetben nagyon szívesen venném,ha segítenél. Attól még,hogy semmit nem tudok az illemről,nyilván nekem sem jó érzés,és szívesen tanulnék,ha szükséges lenne használnom.Tanítani pedig nem lehet anélkül,hogy ne lenne kioktató,legalábbis szerintem,de ez egy teljesen természetes dolog. :)
7# Neked is nagyon köszönöm még egyszer!ÉS örülök,hogy jó pont,ha nem lábbal kajálok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!