Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket ezek zavarnának egy kapcsolatban? (Tulajdonságok)
Érdekelne pár dolog! Engem a 15-18 korosztály érint,de szívesen várom idősebbek v. fiatalabbak véleményét is! Mindenkinek zöld kéz jár,negatív válaszokat sem pontozok le! :)
1.A lány nagyon szereti a közhelyes,angol bölcsességeket,sok angol és magyar közhely van a falán díszítésként,de számára mind jelent valamit,nem csak elcsépelt tetoválás szöveg.
2.Soha életében nem járt elegáns,kifinomult étteremben,így semmit nem tud az illemről.Egyáltalán étteremben sem járt soha,szóval könnyen meglehet,hogy az evési szokás sem lenne megfelelő a helyhez mérten.
Ki tud öltözni,és tud elegáns lenni,de nagyon előkelő eseményen nem biztos,hogy szívesen mutatkoznál vele,mert pl. soha nem sminkel,és koktélruhái sincsenek.
16/L
Engem abszolút nem zavarna.
15/F
1. Szerintem elég eredeti dolog, engem egyáltalán nem zavarna.
2. Ez viszont picit igen. Nem az, hogy nem járt flancos éttermekben vagy, hogy nem sminkel, hanem, hogy ezáltal nem tudna felöltözni mondjuk egy esküvőre, vagy szalagavatóra...Ne érts féle: nem "bűn" ha egy lány nem sminkel, de szentem jobban néz ki egy kis (!) sminkkel (és magabiztosabb is leszel benne).
De erre is van megoldás:
-mikor esemény van, kölcsön kér valakitől ruhát, és megkéri a barátnőjét (vagy ép a barátja húgát stb.), hogy adjon valamit az ő méretében
-születésnapjára/karácsonyra stb.-ra kapna a barátjától egy sminkes készletet, vagy kérne megint a barátnőjétől ha olyan esemény lenne.
De mondom, ez nem olyan hihetetlen nagy dolog, ha valaki nem érzi jól magát sminkben, a lényeg, hogy ápolt legyen.
1. Zavarni nem zavarna annyira, hogy emiatt távol tartsam magamtól, de az biztos, hogy minden egyes alkalommal poénosan-gúnyosan megjegyezném, hogy 'ennek még mindig semmi értelme'.
2. Ez pedig abszolút nem zavar, sőt, mivel én is hasonló vagyok, ezért még örülnék is neki.
16/F
Hát egyik se zavar a kettes azért nem mert alapbol én nem nagyon szeretek étterembe járni
13f
1. Attól függ milyen típusú tartalmakat oszt meg, mert ebből is kettő típus van szerintem: a., van aki olyanokat oszt meg, hogy kinek hogy kéne viselkedni, kinek mit hogyan kéne csinálni, mit nem kéne csinálni, mi a nem elfogadott, "e helyett ezt kéne" ergo lehangoló. b., van aki olyanokat oszt meg, hogy ennek meg annak milyen jó szerepe lehet az életedben, ez vagy az mennyire egészséges az életedre nézve, illetve sok dolog ami motivál, ami előre segít, esetleg felvidít stb.
2. Ebből én csak azt tudom levenni, hogy teljesen önmagad vagy, nem kábítottak még el, hogy mit hogyan illik, mit hogyan kellene csinálnod. Azt csinálod és úgy ami és ahogyan belülről jön, amit a szüleidtől tanultál, vagy rád nagy hatással lévő emberektől. Persze gondolom azért nem a lábaddal eszel:D
Nem szeretem az ilyen bölcsességeket, általánosak, semmit nem mondanak. De biztos, hogy nem változtatnak semmit a lánnyal való kapcsolatomon.
Ha ki tud öltözni, akkor rendben a dolog. Illemet pedig lehet tanulni. Ha visszafogott vagy, akkor meg észre sem lehet venni. Oscar-díjátadóra pedig valószínűleg nem kell mutatkozni. A smink hiánya sem zavar, bár egy ízléses smink jól tud mutatni. De ez inkább semleges. :) 18 éves vagyok.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem lábbal eszem,tudok késsel villával enni. :D Ruhát tudnék venni magamnak,de feleslegesnek tartom,úgysem járok ilyen helyekre,szalagavatón sok évvel ezelőtt voltam kislányként,fehér felső bőven megtette,legközelebb majd csak a sajátom lesz.Esküvője nem volt senkinek,és nem is lesz mostanában.Színház,sulis gólyabál,ünnepekre pedig van csinos ruhám.
A smink még jobban visszafog,rosszul érzem magam,és csak nevetségessé tesz.
Az idézeteim pedig sokkal inkább motivációs jellegűek,illetve emlékeztetnek arra,hogy ki is vagyok valójában. Gondolom már nagyon sokan olvastátok a Love me for who I am idézetet. Nekem ez az idézet nagyon sokat jelent,és segít abban,hogy megpróbáljam elfogadni magam.Ha elolvasom,tudatosul bennem,hogy senki nem szerethet azért,aki vagyok,amíg én nem szeretem saját magam. Vagy pl. nagyon fontos számomra az Ohana idézet a Lilo és Stitchből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!