Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan, aki ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan, aki ha tudná, hogy a barátnőja vagdosott és még látszik pár vágás, akkor csak még jobban megszeretgeti és még puszit is ad a vágásra?

Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 08:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
76%
ez elképzelhető, hogy szeretgetéssel megpróbálja normálissá varázsolni az idióta baromállattyát
2016. aug. 12. 08:16
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, de nem mindenki. van akit elborzaszt.... Szóval ezért ne kezd magad vagdosni
2016. aug. 12. 08:26
 3/30 anonim ***** válasza:
97%
Engem például zavarna, mert biztos nem kéne olyan lány aki annyira labilis idegileg, hogy kárt tesz magában. Én biztos nem puszilgatnám az ostobaságának hegeit, sőt nem is járnék ilyen lánnyal.
2016. aug. 12. 08:42
 4/30 anonim válasza:
28%
Csinálnék neki pár új heget az arcára, ha úgyis szereti az ilyesmit.
2016. aug. 12. 09:06
 5/30 anonim ***** válasza:
84%

Persze, és buksisimi, hogy nem baj szívem hogy ilyen kretén vagy, én azért szeretlek. Hol vágtad meg magad? Adok rá gyógypuszikát, ha bármi probléma van máskor nyugodtan vagdossál, hisz ez a megoldás...

Pff....

EZ MOST KOMOLY????

1. össze sem jönnék ilyen "lánnyal".

2. ha látnám hogy vagdossa magát úgy dobnám ki macskát szrni.

2016. aug. 12. 09:15
 6/30 A kérdező kommentje:
Imádom ezt a mai felfogást. Miért a vagdosót kell még jobban tönkretenni a beszólásokkal? Aki nem divatból csinálja, az valószínűleg depresszió vagy más okból. És ezt mindenkire értem, nem magamat védem.
2016. aug. 12. 09:20
 7/30 anonim ***** válasza:
Engem nem taszítana, inkább próbálnám éreztetni vele hogy mellette vagyok és ha esetleg még mindig "labilis" akkor megpróbálnék segíteni neki
2016. aug. 12. 09:24
 8/30 anonim ***** válasza:
97%

Te szerencsétlen... milyen mai dolgokról beszélsz?

Ha depressziós vagy, és problémáid vannak az a megoldás hogy vagdosod magad?

Persze, az a megoldás igaz?

nehogy segítséget kérj, esetleg a családtól, vagy szakembertől... inkább itt sajnáltasd magad.

És vagdoss persze....

pfff...

2016. aug. 12. 09:30
 9/30 A kérdező kommentje:
Arról, hogy ma az ember anélkül kezd el másról beszélni, kioktatni, hogy nem tudná a dolgok hátterét. Ha nem tetszik, hogy én így gondolkodom, akkor lehet szépen továbbmenni más kérdésre, nem itt pampogni. Én is el tudom normálisan mondani a véleményem, anélkül, hogy bárkit megbántanék.
2016. aug. 12. 09:36
 10/30 anonim ***** válasza:
75%

"Aki nem divatból csinálja"

olyan nincs. Nincs olyan buta ember, aki ne tudná, hogy ez a bajokra nem megoldás. Divatból csinálja mindenki.

Le lehet vele állni, mert nem érték, hogy "így legalább figyelnek rám" - ne ezért figyeljenek rám. Inkább ne figyeljenek rám.

2016. aug. 12. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!