Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el?
Még nincs új párkapcsolatom,de már előre Félek. Hogy mondjam el majd a páromnak,hogy lett volna egy kisbabám,de komplikációk miatt elvesztettem a 24.héten?
Kifog derülni,mert vágás van a hasamon.
Nem a hasamon hanem bikini vonalban van a vágás.
És nem tudom miért a tini párkapcsolat kategóriában van. Éna családi kapcsolatokba raktam ki. Nem kell elhinni.
Azért csak tudom mit beszélek. Nem kell a rosszindulat azért mert sok hülye szórakozik. Biztos magadból indulsz ki. Nem találok ki ilyet,a saját fiamról. De olvass utána. Van császármetszés ilyen kis terhességnél is.
Sőt esély is van arra,hogy a kicsi túlélje. Nézd plléldaként az egyik hírességnek ugyanazok a napon ugyanannyi hetesen született babájuk császárral és mai napig minden rendben vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!