Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan, aki ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan, aki ha tudná, hogy a barátnőja vagdosott és még látszik pár vágás, akkor csak még jobban megszeretgeti és még puszit is ad a vágásra?

Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 08:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%

Igen? En ha peldaul nagyon frusztralt vagy ideges vagyok, akkor szetverem az oklom neha a falon. Ha lenne boxzsakom azt utnem, de nincsen egyenlore. Na es? En is egy ostoba evolucios zsakutca vagyok emiatt? Mert hat attol, hogy nem ejtek magamon vagast, meg ugyanugy fajdalmat okozok magamnak. Valahogy le kell vezetnem olyankor a feszultseget, es jobb ha ezt egy targyon teszem meg. Ez nem arrol szol, hogy amugy nem probalom megoldani a problemaim. Aki vagdossa magat, valoszinu, hogy problemai vannak, de barki megvaltozhat. Gyengeseg? Igen. De hogy emiatt kidobjatok mint macskat sz..rni..lszanalmasak vagytok.

17/l

2016. aug. 12. 13:14
 22/30 anonim válasza:

Nekem fiatalkoromban volt szerencsém egy ilyen kisfiúhoz! Tipikusan az az entitás volt, aki azért vagdossa magát, hogy idézzek tőle: "inkább kívül fájjon mint belül" (...)

Hiába próbáltam lebeszélni a hülyeségeiről, segíteni, támogatni hajthatatlan volt. Kérte hogy nyaljam le a frissen felvágott bőrén csordogáló vért. NA ITT LELÉPTEM! Nem fogok olyan istápolni, aki tenni sem akar ellene és idióta közhelyes frázisokat ismételget, amit valami noname emó idézetes oldalról kopizott. Kicsit rájátszott az áldozat szerepére.

Ez lenne az én történetem.

Kedves kérdező!

Őszintén eszem ágában sem lenne puszilgatni a hegeket. Inkább segítenék neki vagy tanácsolnák egy jó pszihomókust, de NEM sugallnám azt, hogy jó az amit csinál.

Remélem felépülsz lelkileg!

2016. aug. 12. 13:19
 23/30 anonim ***** válasza:
25%

Kedves Kérdező! Ne aggódj,lesz olyan fiatalember aki fog szeretni annyira,hogy melletted álljon és támogasson. Emiatt ne félj,biztosan szeretetre méltó lány vagy és ha eljön az ideje megtalálod azt,aki mindenkinél többre becsül :)

Az ilyen begyöpösödött,csőlátású,nagyhangú egyének pedig el fognak kerülni,mert ismérvük,hogy az inteligencia taszítja őket. Nem kell foglalkozni velük. Nincs jobb dolguk mint mást bosdzantani,és ez az igazi szánalmas magatartás.

Szóval Kérdező,fel a fejjel,csak egyenesen és vidáman! ;)

2016. aug. 12. 13:21
 24/30 anonim ***** válasza:
51%

19-es vagyok, NEM mondtam hogy jó ez így, NEM mondtam hogy csak így tovább, folytassa, és NEM állítom hogy normális. Ha elolvastad volna amit írtam, nem csak az első mondatot, látod hogy én is ajánlottam neki hogy keressen fel egy pszichológust. De bármilyen hihetetlen, valakinek nagyobb problémái vannak mint hogy elfogyott a cigi. Vannak olyan traumák az életben amit felfogni sem tud egy kívülálló, amiket nem két nap feldolgozni. Vannak olyan pszichés betegségek, amiket nem elhatározás kérdése meggyógyítani, hanem hosszú terápia vagy akár gyógyszeres kezelés során. Van aki ha odamegy a szüleihez hogy depressziós, nem orvoshoz viszik hanem pont úgy reagálnak mint a fentebbi kulturált bagázs.

És bármilyen meglepő, gyógyulás közben is szüksége van szeretetre, és jár neki az alapvető tisztelet hogy ismeretlenül nem nézed le, nem hívod "nyuszikámnak" meg "ökörkének" gúnyolódásból és nem beszélsz vele úgy ahogy értelmes ember a kutyájával se.

üdv

2016. aug. 12. 15:29
 25/30 anonim ***** válasza:
már hogy ne hívhatnánk ökörkének, te ökör előző...
2016. aug. 12. 15:40
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy nehany feleszu hadoval itt az intelligenciarol, a kerdezot feltuntetve lelki szegenynek mikor sajat magat csonkitja. Hat nem tudom sracok, ha valami gondja van menjen el dokihoz, de hogy az intelligens ember nem csinal ilyet az holt biztos...
2016. aug. 12. 15:54
 27/30 anonim ***** válasza:
Ennyi hülyét istenem... persze adjátok még alá a lovat. Hitessétek el vele, hogy amit csinál normális, és teljesen rendben van. Eszeteknél vagytok???
2016. aug. 12. 16:38
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

az az érdekes, hogy a kérdező jelen esetben pont arra kérdez rá, ami a téveszme a vagdosásban: "hogy akkor jobban figyelnek rám, jobban szeretgetnek"...

Ezért itt különösen jó az alkalom, hogy ne babusgassuk ökörkét, hanem most, amikor valójában belül ráébredt arra, hogy ez nem jó, akkor értessük meg vele (és a 19essel) hogy csak veszít vele, nem lesz a kívánt eredmény, csak rosszabb lesz ettől.

Az ember - még akkor is, ha messze a családalapítás ténylegesen,vagy nem is akar családot - ösztönösen olyan párt keres magának, akinél reméli, hogy a nehézségekben emberi módon tud viselkedni, megpróbálja megoldani emberi módon, és egészséges utódot tud létrehozni.

2016. aug. 12. 16:53
 29/30 anonim ***** válasza:

fenti kérdésre válaszolva: ha már azóta megbánta hogy csinálta, de abbahagyta már, akkor nem lenne gond, akár puszit is adnék rá

de ha folyamatosan csinálja, akkor nem is kezdenék vele, ez tényleg hülyeség ahogy van, ha nem akarsz élni akkor válassz biztos megoldást (ne vedd komolyan), ha pedig élni szeretnél, és azt szeretnéd hogy nyugodt légy és ne légy szomorú meg stb., akkor tényleg vannak pszichológusok akik segítenek, elmehetsz oda egyedül is, a vagdosás pedig nem megoldás semmire, csak tiszta csúnya lesz a karod, idősebb korodban meg ha megmarad a nyoma meg csak szégyellni fogod, javaslom hogy szokj le erről az egészről

2016. aug. 12. 17:20
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagy butaságot csinálsz a vagdosással.

Ha depressziós vagy akkor kezeltesd magad, de ne vagdosd a testedet.

Nincs nagyobb fájdalom mint amikor az ember eltemeti a saját gyermekét. Én átéltem ezt a fájdalmat amikor az 5 éves fiam meghalt. Mégsem vagdostam magam.

De nem is ez a lényeg.

A vagdosás okozta hegek akár egy életre megbélyegezhetnek téged.

Alig 1 hónapja volt a munkahelyemen felvétel. Jelentkezett egy normálisan kinéző fiatal lány.

Minden kikötésnek megfelelt, DE a főnök észrevette a hegeket mindkét karján. Nem vette fel. A lánynak nem mondták el, hogy a vagdosás miatt nem kapta meg az állást. Így járt.

2016. aug. 12. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!