Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés
3 eve egy taborba "ismertem meg" egy sracot akival egy altalanosba jartam csak o akkor 8.os volt en pedig 6.os. Aztan sokat beszelgettunk aztan ujra jott taborba es megint beszelgettunk szorakoztunk hulyeskedtunk akkor ugytunt tetszem neki, iden megint jott es ugytett mintha nem is lennek ott nem szolt hozzam ram sem nezett pedig meg tabor elott nagyon sokat beszelgettunk. Aztan most osszejott az egyik evfolyamtarsammal es akkor meg azt gondoltam nem komoly a dolog de most mar kezd nagyon ugytunni:/ Nem ertem mi tortent vele hiszen nagyon joba voltunk aztan most mintha nem is ismerne ugycsinal, tenyleg sokat beszelgettunk....Neha irt olyanokat is, hogy aranyos vagyok meg majd taborba megtanit rendesen pinpongozni meg ilyesmi. Nekem nagyon tetszik o de nem tudom most mi lehet vele. Pedig szerintem en sem voltam neki kozonbos.

2016. júl. 26. 22:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak barátként néz rád. Ilyen egyszerű. Nem kell túlgondolni minden kis gesztust. Ha akarna tőled bármit is,akkor nem jött volna össze most azzal a lánnyal. De,ha már nem beszéltek olyan gyakran,akár el is mondhatod neki,veszíteni nem tudsz,és ki tudja mi lesz a vége :)
2016. júl. 27. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!