Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Bejonne nektek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Bejonne nektek egy kulsore elegge kislanyos csaj?

Figyelt kérdés

Nos, 16 eves vagyok, 150 cm. Az alakommal es ruhaimmal meg nincs is akkora baj, de az arcom nagyon kislanyos, rendre fiatalabbnak neznek. Sminkelni nem szoktam, mert egyreszt nem akarom koran elrontani a boromet, masreszt azt egyszer ugyis le kell mosni es akkor nem akarom, hogy meglepetes legyen. Na meg hat ugyebar nagyon alacsony is vagyok.

Fejben eleg erett vagyok, realista es neha kisse borulato is :( de ezen igyekszem valtoztatni, meglatni valamiben a jot.

Pozitiv tulajdonsagaim:baratsagos, segitokesz, humoros, kalandvagyo (nem ARRA gondolok utobbinal)

Negativok:makacs, kicsit ugyetlen, neha pesszimista

Ezek alapjan nektek bejonne egy lany, aki kulsore eleg fiatalkanak tunik, ugyanakkor fejben meg egyaltalan nem az a naiv hercegnotipus?

(Perverz kommentektol es uzenetektol legyszi kimeljetek)

2016. júl. 22. 23:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9. vagyok, az nembaj ha félsz kezdeményezni, szerintem az nem is a te dolgod hanem a fiúé, és ne te félj attól hogy elhajt kinevet vagy bármi lesz, hanem ő amikor megpróbál "rádhajtani". Csak legyél egy kicsit magabiztosabb :D És ezzel nem azt mondom hogy te nem kezdeményezhetsz, de ha már egy fiú téged akar, legyen annyi önbizalma hogy megpróbálkozzon
2016. júl. 23. 01:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Igazad van, koszi :) valahogy meg kell talalni az egyensulyt a visszahuzodas es a kezdemenyezes kozott.
2016. júl. 23. 01:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Nincsmit, egy kis tapasztalat és meglesz az egyensúly :)
2016. júl. 23. 01:30
 14/16 anonim válasza:
0%
A személyiséged nekem abszolút bejön.Sajnos a külsőd már nem nagyon.Nem igazán tetszik a kislányos arc és picit túl alacsony vagy,nálam kb.170 cm-től kezdődnek a lányok.Bocsánat a negatív kritikáért. 18/f
2016. júl. 23. 22:46
 15/16 A kérdező kommentje:

Az, hogy nem szereted az alacsonyakat, abszolut megertheto dolog, mindenkinek mas tetszik.

De az, hogy nem veszed oket emberszamba, mar felettebb serto es szanalmas, mivel attol meg, hogy valaki ilyen vagy olyan magas, ugyanugy lehet egy jolelku vagy epp rosszindulatu ember!

Meg szerinted pl. Emma Watson (165 cm), Salma Hayek (163 cm), Vanessa Hudgens (155 cm), Hayden Panettiere (152 cm) nem tekintheto nonek? De meg Kate Winslet es Jennifer Aniston is elmarad az altalad nonek tartott kategoriatol, hiszen csak 169 centisek lettek.

Megertem, ha neked a magas, karcsu csajok jonnek be, hiszen ok nagyon szepek. De ettol meg degradalni, sot egyenesen nem noszamba venni az alacsonyabbakat, nagyon korlatolt emberi jellemre vall.

2016. júl. 23. 23:23
 16/16 anonim válasza:
Szia! Szerintem fölösleges sminkelned, tele van a világ egy kaptafára készült lányokkal, a kislányos arc, meg hogy alacsony vagy sok fiúnak kifejezetten vonzó tud lenni. De saját tapasztalat szerint ezek a tulajdonságok még egy érett nőt is igencsak vonzóvá tesznek, aki elmúlt már 30. Az, hogy kicsit ügyetlen vagy, még aranyos is tud lenni :-)
2016. júl. 24. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!