Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Bejonne nektek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Bejonne nektek egy kulsore elegge kislanyos csaj?

Figyelt kérdés

Nos, 16 eves vagyok, 150 cm. Az alakommal es ruhaimmal meg nincs is akkora baj, de az arcom nagyon kislanyos, rendre fiatalabbnak neznek. Sminkelni nem szoktam, mert egyreszt nem akarom koran elrontani a boromet, masreszt azt egyszer ugyis le kell mosni es akkor nem akarom, hogy meglepetes legyen. Na meg hat ugyebar nagyon alacsony is vagyok.

Fejben eleg erett vagyok, realista es neha kisse borulato is :( de ezen igyekszem valtoztatni, meglatni valamiben a jot.

Pozitiv tulajdonsagaim:baratsagos, segitokesz, humoros, kalandvagyo (nem ARRA gondolok utobbinal)

Negativok:makacs, kicsit ugyetlen, neha pesszimista

Ezek alapjan nektek bejonne egy lany, aki kulsore eleg fiatalkanak tunik, ugyanakkor fejben meg egyaltalan nem az a naiv hercegnotipus?

(Perverz kommentektol es uzenetektol legyszi kimeljetek)

2016. júl. 22. 23:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Hát már a 150 cm miatt is adja magát az aranyos jelző, főleg ha az arcod is fiatalos. :) Egyébként nekem szimpatikusak a felsorolt tulajdonságaid, szóval szerintem biztos van/lesz akinek tetdzeni fogsz. :) 18/f
2016. júl. 22. 23:54
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Szia. Amiker leírtál azok szerint nincs veled baj, bár mindenkinek más a véleménye. Csak azt nem tudom elképzelni, hogy mit értesz "külsőleg elég fiatalnak"-nak

18F

2016. júl. 22. 23:54
 3/16 Firedoom ***** válasza:
90%
Igy ezzel semmi baj nincs. Ebben a korban ugyis gyorsan valtozik az ember, de ha teged nem zavar akkor ne aggodj, mast sem fog
2016. júl. 22. 23:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A te (vagyis a mi) korunkban nagyon gyorsan formálódik az ember külseje és személyisége.

Úgy érzem dok mindenben hasonlítunk, szívesen megismernélek, ha ven kedved írj! ;) Szeretem, ha valaki hasonlít rám.

16/L

2016. júl. 23. 00:12
 5/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom! Az "eleg fiatal" alatt pedig 13-14 ev korulit ertek, mivel altalaban annyinak tippelnek az emberek :)
2016. júl. 23. 00:15
 6/16 anonim válasza:
100%
Ideálom :D 17/F
2016. júl. 23. 00:20
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nagyon aranyos az ilyen :) de mivel majdnem 190cm vagyok, max barátként tudnék tekinteni egy ilyen lányra. :/ Bocsi.
2016. júl. 23. 00:37
 8/16 A kérdező kommentje:
Utolso, semmi baj :) oszinten szolva en sem tudnam tul magas fiuval elkepzelni magam, szamomra a legjobb 170 es 180 cm kozott, (de az elso szerelmem max 165 lehetett). Persze nem jarkalok colstokkal meg meroszalaggal es ha egyszer valaki tenyleg megtetszik, nem fog erdekelni, hogy alig nagyobb nalam vagy 2 meter. Szerelemben szerintem nem szamit a magassag :) ezert is nevetseges szerintem, mikor a hozzam hasonlo csaj is kikoti, hogy marpedig neki minimum kosaras pali kell.
2016. júl. 23. 00:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a tulajdonságok amiket leírtál kevés lányban vannak meg, úgyhogy igen, szerintem elég sok fiúnak bejönne egy ilyen lány. Az meg ne zavarjon hogy kislányos az arcod, ha beszélgetsz majd egy olyan sráccal aki bejön és többet akarsz tőle, úgy is látni fogja rajtad hogy értelmes vagy
2016. júl. 23. 01:11
 10/16 A kérdező kommentje:
Hat bizom benne :) nem vagyok szerencsere az a zavarbajovos tipus, viszont az igaz, hogy kezdemenyezben eleg batortalan vagyok, egyreszt van, akinel attol felnek, hogy kinevet, elhajt, a masiknal meg pont attol, hogy megijedne tole, hogy a lany kezdemenyez. Valahol a ketto kozott lenne a legjobb.
2016. júl. 23. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!