Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hgy tudnám efogadni a testem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hgy tudnám efogadni a testem?

Figyelt kérdés
Teljesen rosszu vagyok ha tukorbe nezek nagyon nem tetszem magamnak. Es hiaba dietazomes sportolok nem lesz jobb. :(
2016. júl. 21. 22:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is kb. így nézek ki, és természetesen nekem sincs nagy mellem. Miért is lenne? Hogy neadjisten valami szép is legyen rajtam? Ugyan mááár. A kedvencem, amikor az ilyen "a kutyák játszanak csontokkal" szövegekkel győzködnek. Akkor már tudod, hogy vége van, mert az ilyen dumákkal csak a kövér nőket szépítik. Én is így vagyok, mint te: hiába a sport meg a fogyókúra, változás szinte semmi. De bem szabad feladni a próbálkozást egy szép test eléréséhez. L
2016. júl. 22. 00:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Segithetek
2016. júl. 22. 05:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen testem van csak 175cm vagyok es 58kg, szerintem pedig pont jo ez az alkat, vagy legalabbis nekem tetszik, és én amikor kimegyek a strandra pont hogy bámuljáka testemet(nincs nagy mellem) es meg egyszer azt is Hallottam hogy azt mondtákram hogy milyen vékony vagyok:)

elsőnek azt hittem hogy túlsúlyos vagy es azert írtad ki a kérdést, más lányok meg pont egy ilyen testről álmodnak, ne akarj vékonyabb lenni:)

2016. júl. 22. 12:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Azok alapjan amiket leirtal biztos jo alakod van es itt most nem is ezzel van a problema. Szerintem itt az onertekeleseddel van problema. Vagyis ez lehet testkep zavar ami anorexiahoz vezethet vagy ahhoz hogy vagdosd magad. Szoval ne itt kerdezgesd miert utalod magad ha nem beszelj szuleiddel vagy egy orvossal errol.

Ne ertsd felre nem azt mondom hogy orult vagy vmi ilyesmi. Remelem megoldodik a dolog es nekem nem volt igazam. :)

2016. júl. 22. 17:19
 15/16 anonim válasza:
Leírás alapján teljesen normális, tényleg az önértékeléssel lehet problémád, alábecsülöd magad és nincs önbizalmad. Próbálj ezeken javítani, beszélgess emberekkel, szokott segíteni :)
2016. júl. 23. 09:11
 16/16 anonim ***** válasza:
13#-as azért néznek meg téged, mert gebe vagy. A gebeségedet és a magasságodat nézik egyaránt.
2016. nov. 7. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!