Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha azt mondta nekem egy 19 éves, hogy csak a testem kell?
Figyelt kérdés
14 vagyok, és azt mondta, hogy igazából csak a testem kell neki. Én nagyon szeretem. Engedjem meg neki, hogy megkapjon?2015. jún. 2. 16:54
1/9 anonim válasza:
14 évesen semmiképpen. Majd kiszeretsz belőle, de ha engedsz neki, nagyon megfogod bánni.
3/9 anonim válasza:
Ha nem szeretnél egy lelki traumán keresztül menni, akkor javaslom hogy NE engedd meg neki. Utána többet nem látnád úgysem. Meg amúgyis...14 évesen szexelni nem lenne túl bölcs dolog, ráadásul olyannal akit nem érdekelsz, csak meg akar kapni.
4/9 anonim válasza:
Ha megteszed,jogosan fognak leribizni
5/9 anonim válasza:
Ő azt mondta csak a tested kell. Te meg szereted.
Akkor is szeretnéd majd ha "megkap" és eldob mint egy fadarabot? Ezen gondolkozz.
6/9 anonim válasza:
Azért ennél csak több eszed van. Ha ilyen nyíltan közli, hogy nem szeret, akkor ez nem lehetne kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!