Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hátrány hogy ha nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hátrány hogy ha nincs kigyúrt testem? Nem szeretek kondizni. Inkább mást csinálok.

Figyelt kérdés

Nem szeretem a kondit.... Én inkább más sportot csinálok, de így nincs kigyúrt testem.

Tudom ez nagyon hátrány mert a lányok nem mondják, de kigyúrt kell nekik, de mennyire baj?

17/f

2016. jan. 18. 18:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Egy értelmes lányt biztos nem fog ez zavarni, felszínes p.csa meg gondolom úgyse kellene neked.

Amúgy én se szeretek gyúrni, 16/F.

2016. jan. 18. 18:19
 2/18 anonim ***** válasza:

persze az álompasi sok lánynak a kigyúrt...

nekem igazából tök mind1 :D amíg nem 150 kilós

14/l

2016. jan. 18. 18:25
 3/18 A kérdező kommentje:

Fogadok hogy erre egy csaj se vagy alig fognak válaszolni... :D

Mondom hogy csak a kigyúrt kell nekik.

2016. jan. 18. 18:25
 4/18 anonim ***** válasza:

Nekem a pasim macis alkat és imádom :) Én 60 kiló vagyok (csak azért, hogy nem vagyok bölény vagy ilyesmi) ;)

20/l

2016. jan. 18. 18:29
 5/18 anonim ***** válasza:
Ja, és aki "gyúrós" az 80 %-ban egy önimádó, öntelt gyökér ;)
2016. jan. 18. 18:30
 6/18 Morozov ***** válasza:
A férfiasan izmos test az előny, de ennek a hiánya nem hátrány. A nőket általában a jó duma és a magabiztos fellépés fogja meg.
2016. jan. 18. 18:44
 7/18 anonim ***** válasza:
Azért kell a lányoknak "kigyúrt" gyerek mert azt hiszik, hogy úgy biztonságban vannak. A legtöbb lány ismerősöm az az ilyen tipikus tini lány "ahw kockahaaaaas *.*" remélem tudjátok mire gondolok :D
2016. jan. 18. 18:45
 8/18 anonim ***** válasza:
#7 kihagytam 15l
2016. jan. 18. 18:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Morozov! Igen, humor, magabiztosság, jó fellépés és igényesség :) A kulcs 20/l
2016. jan. 18. 18:52
 10/18 anonim ***** válasza:
En imadok kondiba járni... Kiadni magambol minden eromet ez szamomra örömmel tölt el... De sajna én se vagyok kigyúrva mert magas vagyok... Ha 10 cmvel alacsonyabb lennék szép testem lenne ennyi kiloval amennyi vagyok...
2016. jan. 18. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!