Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baratom fuvezik vagy drogozi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom fuvezik vagy drogozik de a hatam mogott?

Figyelt kérdés

15 vagyok a pasim 17 es a baratnom mondta hogy azt hallotta hogy szokott fuvezni vagy drogozni a haverokkal raadasul nala van a cucc.

Egyszer varosba egy kocsma elott mentunk el es egy pasi koszont neki es megkerdezte hogy van nalad? Erre o mondta hogy nincs es mar jottunk is el.

Hulye voltam hogy nem kerdeztem meg tole hogy mit akartak de mar mindegy.

Tegnap a buli a haverja mar nagyon akart fuvezni de persze ezt nem mondta ki csak hulyesegeket beszelt hogy en ne ertsem. Aztan monta neki a pasim hogy ha majd en elmegyek akkor.. Addig o nem akar..

De o nem tudja hogy en ezt hallottam. Annyira rosszul esett hogy alig birtam visszatartani a sirast.

Teljesen beparaztam mert feltem ot.

De meg azert is esik nagyon rosszul mert mindenki tudja rajtam kivul?! Miert nem mondd errol valamit?

Mit csinaljak?

Van igy ertelme ennek?

En tenyleg szeretem de ez kicsit sok volt tegnap... Meg ha a szuleim megtudnak eltiltananak tole biztos. Nyilvan nem mondom nekik csak ez meg milyen mar.

Ismerik ot meg kedvelik is de ez... Es nekem is rossz hogy ezt "titkolnom kell".

Velemenyek?

Volt mar valaki hasonlo helyzetbe?

2016. júl. 16. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg mondanám neki , hogy álljon le. Ha ez nem megy akkor kib*sznám. Ha az elején nem áll le akkor később rosszabb lesz. Én nem pesztrálgatnám 15 évesen minden egyes alkalommal mikor belövi magát. Mert , ha ezt így folytatja előbb-utóbb kiderül , hogy drogozik.
2016. júl. 16. 12:11
 2/9 anonim ***** válasza:
En is eloszor beszelnek vele. Megprobalnam leallitani. Megmondanam neki hogy vagy en vagy a drig. Ha nem dont vagy a drog mellett dont szakitanek vele. 15 eves vagy. Elotted az elet. Es ha nem all le csak sulyosabb lesz a helyzet.
2016. júl. 16. 12:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Oke, megprobalok vele beszelni errol.

Feltem ot, de ha nem all le akkor szakitanom kell vele mert 15 evesen nem nekem kene ra vigyaznom.

Csak nagyon szeretem ot. Es nem tudom elkepzelni nelkule az eletem.

2016. júl. 16. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha csak füvezik akkor semmi baja nem lesz. Ha szintetikust is tol akkor kell beszélni vele, a fű miatt nem izélnék vele.
2016. júl. 16. 13:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Szoval a fu nem olyan durva?
2016. júl. 16. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy csomó országba legális, mert ott rájöttem már arra hogy ha mértékkel csinálják akkor nem lesz bajuk.:D
2016. júl. 16. 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Rájöttek*
2016. júl. 16. 13:24
 8/9 A kérdező kommentje:

De akkor sem ertem hogy miert nem mondja el?!

Nagyon rossz olyat hallani hogy majd ha o elmegy csak utana...

2016. júl. 16. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja igen legális , de itt nem . És ettől is lehet baja. Normális ember ezt nem nézné jó szemmel.Erre is rá lehet függni.
2016. júl. 16. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!