Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még ilyen férfi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Nagy vonalakban: 20-30 év közötti, domináns,mégis tud gyengéd lenni, intelligens, szexi, ad a külsejére és ráadásul barátnője sincs?
2016. júl. 13. 02:49
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:

Nem a hétköznapokban szeretném, hogy alázatos legyél. Ott én is az egyenlőséget preferálom.

A mit rak a testébe az pedig főként a táplálkozásra vonatkozott.:) A vaginád táplálást kizárólagos joggal átvenném.:P

2016. júl. 13. 23:41
 32/40 A kérdező kommentje:

És ha én szeretek nap mint nap mértéktelenül szénhidrátot zabálni? :D

Milyen ételek vannak tiltólistán?

2016. júl. 13. 23:50
 33/40 anonim válasza:
Milyen szénhidrátokat?:)
2016. júl. 14. 12:13
 34/40 A kérdező kommentje:

Nyilván volt benne egy kis túlzás, de úgy gondolom mértékkel mindent szabad, nekem ne tiltsa meg senki, hogy pörköltet egyek nokedlivel reggelire, ha éppen azt akarok, vagy este 10-kor Rákóczi túróst, ameddig 60 kg alatt vagyok. :D

Volt amikor kipróbáltam a szénhidrátmentes étkezést külső nyomásra, illetve kíváncsiságból, szörnyű 3 nap volt.

2016. júl. 14. 13:33
 35/40 anonim ***** válasza:

te neked így olvasgatva a hozzászólásaidat tényleg egy domináns pasi kell, egy olyan aki néha leültet a seggedre amikor nagyon pattogsz. Viszont el tudom képzelni, hogy te is mindenbe beleszólsz és próbálod azokat a dolgokat irányítani amihez semmi közöd, szóval jó sok veszekedés lenne a domináns pasiddal, de te erre vágysz is.

Én önálló vagyok, döntök az életemben, nem kell irányítani és ha kell irányítok másokat, de nekem ilyen csaj nem kell, túl macerás, túl sok probléma.

2016. júl. 15. 10:20
 36/40 anonim válasza:
Viszont legalább tud helyesen írni. :D
2016. júl. 15. 10:37
 37/40 anonim válasza:
Neked nem domináns férfi kell, hanem papucs. A domináns nem tűri el, hogy szénhidrátot zabálj és igénytelen legyél. Neked hisztis papucs kell, hisz a domináns higgadtan szikla szilárd, akinek az életvitele a te fájdalmat és éhséget képtelen elviselő személyisége mellé nem illik.
2016. júl. 15. 13:26
 38/40 A kérdező kommentje:

Visszaolvasva tényleg okoskodó hangvételű volt pár, ezzel már nem tudok mit csinálni. Lehet az vagyok kívülről szemlélve, nem tudom.

Ha valami nem közvetlenül velem kapcsolatos vagy nem rám tartozik, abba nem szoktam beleszólni, csinálja mindenki úgy, ahogy akarja, az ő döntése, az ő felelőssége is. Ha megkérdez róla, elmondom a véleményemet, és ennyi. Ha mégis a saját feje után megy, pedig rám kellett volna hallgatnia és később ezen sajnálkozik, akkor lehet odavágom neki, hogy én megmondtam. Értelmes ember belátja, ha a másiknak van igaza, és nem direkt szembemegy azzal, mert ő a "domináns".

Nem kell papucs, nem tudok velük mit kezdeni, de olyan sem kell, aki helyettem akar állandóan dönteni, és például beleszól, mit eszem. Nem gyors kajákon élek, nem ácsorgok nyálcsorgatva fél napokat a cukrászdában, de szintetikus édesítőszerekkel sem fogom inni a kakaómat, mert jujj, a cukor az gyorsan felszívódó szénhidrát és cukorbeteg leszek, el fogok hízni és meg fogok halni. Valamiben meg kell, én vállalom ennek a kockázatát. :D

Ha ez igénytelenség, akkor az vagyok, hurrá.

2016. júl. 15. 14:31
 39/40 anonim válasza:
Nem az, de ha én domináns vagyok, akkor elvárom, hogy a nő is erős legyen, azaz valamit érjen el a karrierjében. És maradjon szótlan, szelíd, gyengéd, de karrierista, erős.
2016. júl. 17. 02:24
 40/40 anonim válasza:
Látom nagyon feltüzeltelek a kajával.:)
2016. júl. 17. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!