Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen férfi?
Nem-nem, a domináns nem erőszakosat jelent.
Csupán szeretem, ha valakinek már a jelenléte is tekintélyt parancsoló és tiszteletet követel. Tudjon komoly lenni, ha kell, de alapvetően egy jó kedélyű, vicces srác.
Még mindig van aki magára ismer?
20-30 év közötti, alázatos, bújós, ribbancos, intelligens, nem azonosítja magát különféle csoportokkal, nyitott gondolkozású, előítéletektől mentes, szeret bohóckodni, képes kommunikálni problémákat támadás nélkül, érdekli miket rak a testébe.
Pár támpont.
Jogos elvárások, de nem én vagyok a te embered. :)
Nem azért részesítem előnyben a domináns férfiakat, mert annyira alázatos volnék, éppen ellenkezőleg, egyenrangú partnert szeretnék magam mellé. Eddig minden előző papucs volt egy kicsit, én nem szeretek mások helyett dönteni és ráerőltetni az akaratom, tudjon önállóan dönteni férfi létére vagy megoldani egy adott problémát hiszti nélkül higgadtan.
"érdekli miket rak a testébe" - ez a mondatrész némi magyarázatot igényel. Mire gondolsz pontosan? Még nem kellett sürgősségire mennem bent ragadt hajlakkos flakonnal a vaginámban... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!