Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos lányok itt a gyakorin, ebben mi a logika?
Én meg ezt a kérdést nem értem. Ez nem egy ismerkedős oldal. Érthető hogy a legtöbb ember ennyire nem adja le (még ha néha egy kicsit igen is), hogy itt ismerkedjen. Miért tenné?
Ráadásul szerintem elég béna, amikor egy srác úgy ír itt, hogy azt sem tudja hol lakik a kiszemeltje. Simán lehet hogy ő Győrben lakik, a másik pedig Miskolcon, de ő akkor is "szeretne ismerkedni ;)". Hánynék ettől. Tényleg nagyon lúzernek és sikertelennek kell lenni a valóságban, hogy valaki nemtől függetlenül itt próbáljon ismerkedni
25/F
Én arra értem,hogy itt nem ismerkedem,hisz nem ezért vagyok itt! Meghát itt csak úgyis pestiek vannak!
Meg mi az esélye annak ,hogy egy megyéből ìrunk,hmm??! Szinte semmi!!
Több dolog. Az egyik, hogy valójában csak sajnáltatja magát.
VAgy tényleg nem kell senkinek...aki elég jó lenne szerinte neki. A gyengébb jelentkezőket meg nem számolja bele.
Vagy defektes, és senki se akar vele foglalkozni.
Vagy annyira macerás vele, hogy senkinek se éri meg.
Pl egy csaj, aki elsőnek haverkodni akar, aztán eldönteni, férfiként kell-e az illető neki. Ki erőlködik egy ilyennel, amikor meg lehet spórolni ezt a felesleges haverkodás utat?
Vagy fogatlan/80 kiló/gyereke van. Ez utóbbi nem igazán hibaa, mégis a többség kerüli, mint macska a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!