Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne legyek magányos? 18/l

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találom a hozzám illő srácot. Mindenki akit megismertem mióta szingli vagyok idióta segg volt. Aki meg tetszik annak én nem tetszek. És még szexre se tudok felszedni megfelelő személyt mert senki nem tudta azt nyújtani amire vágyom. Egy magányos kiéhezett hülye vagyok kérlek segítsetek mert megőrülök
2016. jún. 6. 18:30
1 2
 1/15 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Megnyugtatlak a magányra sosem megoldás egy másik ember.
2016. jún. 6. 18:31
 2/15 RRR ***** válasza:

válts társaságot és korosztályt

kezd el sportolni...ott egy csomó új ismerkedési lehetőséged lesz

2016. jún. 6. 18:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Írj nekem ;))
2016. jún. 6. 18:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Ismerj meg engem ^^ 26/F
2016. jún. 6. 18:36
 5/15 anonim ***** válasza:
tömkelegével való jelentkezők 3 2 1:D
2016. jún. 6. 18:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Egy barátom is tök magányos volt aminek hangot is adott. Viszont nemrég munkahelyet váltott és most tökre ki van virulva. Lehet hogy neked is kéne egy kis környetet változás. 26F
2016. jún. 6. 18:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2016. jún. 6. 19:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Csak két dolgot tehetsz, vagy önmagadon változtatsz ami roppant nehéz dolog, vagy az igényeidet adod lejjebb amiből meg boldogtalanabb leszel.
2016. jún. 6. 19:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Fogyjál le.
2016. jún. 6. 19:12
 10/15 Secret184 ***** válasza:

Egy apró tipp minden nőnek, hogy néha kicsit lejjebb kéne adni az igényeket külsőt illetően. Érthető, ha egy kriptaszökevénnyel nem akartok összejönni, de azért nem csak a szőke hercegeknek kéne igent mondani. Persze ne vedd magadra, ha rád TÉNYLEG nem igaz. Csak ez a tapasztalatom, és sok felől hallom még.

Erre sok tanácsot nem lehet adni igazán, ha amúgy jársz társaságba. Esetleg próbálj meg új vizekre evezni, vannak például jó sportoló közösségek, ahol lányként aztán válogathatsz is rendesen.

2016. jún. 6. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!