Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne legyek magányos? 18/l

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találom a hozzám illő srácot. Mindenki akit megismertem mióta szingli vagyok idióta segg volt. Aki meg tetszik annak én nem tetszek. És még szexre se tudok felszedni megfelelő személyt mert senki nem tudta azt nyújtani amire vágyom. Egy magányos kiéhezett hülye vagyok kérlek segítsetek mert megőrülök
2016. jún. 6. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért baj, ha valakinek nagyobb igényei vannak külső terén. Férfiként nekem sincsen túlságosan alacsonyan a mérce a lányoknál (persze ez koránt sem azt jelenti, hogy csak a "tökéletes" lányok tetszenek). Jobb lenne ha összejönnék olyan lánnyal aki annyira nem is jön be külsőre, aztán meg kacsintgatnék mások fele?

Járj társaságba, én pl elkezdtem edzeni, pont ugyan emiatt, illetve még van egy két hely, ahova járok, nagyjából ugyanaz a társaság mindig, lehet ismerkedni, beszélgetni.

2016. jún. 6. 20:58
 12/15 Secret184 ***** válasza:
Oké legyenek nagyobb igényei, csak akkor meg ne magyarázzon, hogy nem talál normális pasit, mert lehet amúgy sorban állnak nála. És tényleg nem a kérdezőre céloztam, mert őt nem ismerem.
2016. jún. 6. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jojjel ossze a #3-mal, de elotte dugj egy jot a #10-zel!;)
2016. jún. 7. 00:51
 14/15 anonim ***** válasza:
vegyél egy kutyát
2016. jún. 7. 08:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk változtass a hozzáállásodon.

Tipikus példája annak, amikor te magad vagy a magányod oka.

Mert bár te nem tudsz túl sokat nyújtani a partnernek, de azért elváros, hogy a másik megfeszüljön érted, holott feleannyi erőfeszítésért jobbat is kaphatna.

De ami a legfőbb probléma, hogy esélyt sem adsz arra, hogy valakit megismerj.

2016. szept. 1. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!