Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos lányok itt a gyakorin, ebben mi a logika?
Figyelt kérdés
Gyakran sírtok itt lányok, hogy milyen magányosak vagytok, meg hogy nem kellenek a fiúknak, vagy nem írnak stb., de ugyanakkor meg jön a szöveg, hogy "nem ismerkedek". Ez nem ellentmondás? Vagy akkor még is miért csodálkoztok, ha ilyen elutasítóak vagytok már egy ilyen apró dologra is?2016. júl. 12. 18:48
21/21 anonim válasza:
Pszichológiailag (de nem vagyok az) az emnerek töbsége vagy unalmukban vagy magányukban vannak itt. 1. A lányok sokan úgy ítélik meg hogy nem is ismerik csak a külsőt nézik hogy, egy kicsitt molett esetleg nem a világ szépe vagy valamilyen krónikus betegsége van és azért más 2. Azért távolságtartó a egtöbb lány (mint én) mert nem aggya ki magát idegeneknek akik semmit nem tudnak róla és 3. Van aki azért jön ide hogy másoknak segítsen vagy adjon tanácsot ha valmit nem tudnak válaszoljon. ÉN azért jövök erre az oldarra hogy normális kérdésekre válaszoljak mert van ami érdekel és az hogy sokan nem adják ki magukat az semmit nem jelent csak nem ismernek itt senkit. Nem mindenki pasizik és lóg a facebookon és jelolget másokat,kommentel vagy lájkol. Én is egyedül vagyok mert az ugymond 'barátaim, elmindtak mindennek ugy hogy nem ismernek facen jöttek és másokat is rámküldtek ugy hogy mindig segitettem és meléjuk álltam sokan vannak igy /rc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!